Tip dana: Torino – Milan: “Rosoneri” drže sve u svojim rukama!

U nedelju je zaista fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Torinu, gde će istoimena ekipa na svom terenu ugostiti lidera na tabeli, ekipu Milana.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Torino: “Bikovi” bez pritiska do kraja sezone!

Nakon što je Ivan Jurić prošlog leta preuzeo Torino, deluje da su svi navijači očekivali dosta više od ove ekipe, u odnosu na prethodnu sezonu koja je bila blago rečeno loša.
Nažalost, neke stvari se nisu najbolje poklopile, pa slobodno možemo konstatovati da su popularni “Bikovi” ponovo razočarali svoje najvernije navijače.
Naime, trenutno se izabranici Ivana Jurića nalaze na jedanaestoj poziciji na tabeli, a evidentno je da ovaj tim ne može ni u Seriju B, ali ni da završi sezonu na nekoj od pozicija koje na kraju donose plasman u evropska takmičenja, a utisak je da bi novoformirana Liga konferencija bila baš po meri ovog kluba koji je široj javnosti ostao upamćen po onoj avionskoj nesreći koja se desila 1949. godine.
U prošlom kolu je Torino konačno prekinuo jednu predugu seriju bez trijumfa, i to pošto je ova simpatična ekipa slavila na gostovanju kod Salernitane, a taj duel u Salentu je završen rezultatom 0:1.
Jedini strelac je naravno bio Andrea Beloti i to sa bele tačke, a zanimljivo je da je taj pogodak došao nakon ponovljenog jedanaesterca nakon što se golman Salernitane kretao po gol liniji, a iskusni napadač poput Belotija je to umeo da iskoristi.
Na poslednjih pet susreta “Bikovi” su ostvarili upravo taj jedan trijumf uz dva poraza i dva remija, iako se mora priznati da ni raspored Torinu nije išao na ruku.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Ivana Jurića odigrali petnaest mečeva na svom stadionu i ostvarili sedam trijumfa, četiri remija i isto toliko poraza.
Poslednji međusobni susret između Torina i Milana odigran je krajem oktobra na “San Siru” kada su “rosoneri” uz dosta muke slavili sa 1:0.

Milan: Počinju odlučujuće bitke za Skudeto!

Nakon višegodišnje pauze, fudbaleri Milana su se prošle sezone potpuno zasluženo vratili u najkvalitetniji rang evropskog fudbala, a deluje da je najzaslužniji čovek za to Stefano Pioli koji radi sjajan posao u ovom klubu.
Nažalost, “rosoneri” se nimalo nisu proslavili pošto su na kraju takmičenje završili u grupnoj fazi i to na poslednjem mestu u grupi što je dalje značilo da ovaj tim neće takmičenje nastaviti čak ni u Ligi Evrope.
Ostaje žal, pošto je Milan sve do poslednjeg kola imao sve u svojim rukama, ali nažalost, tada je usledio duel sa Liverpulom koji je lagano slavio na tom meču.
Međutim, deluje da ovosezonski plasman u Ligu šampiona ne bi najmanje smeo da se dovede u pitanje, pošto se četa Stefana Piolija u ovom trenutku nalazi na sjajnom prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Napoli, ali i uz čak 23 poena prednosti u odnosu na petpolasiranu Romu, što bi na osam kola do kraja morala da bue dovoljna bodovna prednost u pohodu na elitno takmičenje što se svakako smatra primarnim ciljom za ovu sezonu.
Na veliku žalost svih navijača Milana, ova ekipa je u prošlom kolu propustila priliku da se dodatno odlepi na prvom mestu na tabeli Serije A, pošto su Zlatan Ibrahimović i drugari samo remizirali na svom terenu protiv Bolonje, pa je sigurno da je pobeda imperativ ovog puta.
Na petnaest mečeva na strani “rosoneri” su ostvarili čak jedanaest trijumfa uz tri remija, ali i samo jedan poraz, pa je Milan drugi najuspešniji gost u ligi.
Kada je u pitanju sastav za ovaj veoma važan duel koji bi mogao da nam da odgovor na pitanje koji tim će ove sezone doći do Skudeta, Stefano Pioli neće moći da računa na Florencija i Kjera, dok je utisak da legendarni Zlatan Ibrahimović nije još uvek u potpunosti spreman, iako se nedavno vratio na teren.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do titule šampiona Italije, Milan prosto mora da slavi na ovom “vrućem” gostovanju a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.95.
Vrlo lako bi ovo mogao da bude i meč sa dosta golova, a ako se setimo poslednjeg međusobnog susreta između ove dve ekipe u Torinu, videćemo da je taj duel završen jednim neverovatnim rezultatom, pošto su “rosoneri” slavili sa čak 0:7.
Zbog svega toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.13.
Za kraj, najrealnija prognoza za ovaj duel je da će izabranici Stefana Piolija postići makar dva gola, za šta je kladionica Meridianbet odredila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.