Tiket dana (nedelja,10.04.2022)

tiket dana

Danas je baš uzbudljiv fudbalski dan. Sigurno je da će sve događaje zaseniti veliki derbi u Premijer ligi, ali će se važne utakmice igrati širom sveta. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Roma – Salernitana – 1/1,2+ @ 2.10 u Meridianbet

”Vučica” veruje da može do plasmana u Ligu šampiona naredne sezone. U prošlom kolu na ruku im je išao poraz Juventusa, pa pred ovu rundu ”Stara dama” ima pet bodova prednosti, što nije nedostižno u preostalih sedam kola. Problem za Romu može da bude umor s obzirom da su u četvrtak putovali u Norvešku, gde su poraženi od Bode/Glimta 2:1, a već ovog četvrtka predstoji revanš sa norveškim šampionom. To je već četvrti međusobni okršaj sa skandinavskim timom, pošto su se nalazili u istoj grupi Lige konferencija. Roma nije pobedila Bode u prva tri duela, a ako želi u polufinale novog evropskog takmičenja, moraće da slavi na svom Olimpiku sa dva gola razlike. Sada im je najbitnije da pobede Salernitanu, ekipu koja se polako oprašta od elite. Gosti iz Salerna nemaju trijumf na poslednjih deset kola i iluzorno je očekivati da taj niz prekinu u ”večnom gradu”. U prvom delu sezone Roma je pobedila u Salernu sa 4:0. Možda sada neće biti toliko ubedljiva, ali će ”vučica” svakako slaviti. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.10.

Kortrajk -Anderleht – 2/2,2+ @ 2.29 u Meridianbet

U Župiler ligi se igra poslednje kolo regularnog dela prvenstva. Četiri prvoplasirana tima odigraće mini ligu za titulu i plasman u Evropu, timovi od 5. do 8. mesta razgravaće za još jednu evropsku vizu, a većina preostalih ide na odmor. Među tim timovima koji se raspuštaju u nedelju je i Kortrajk, mada se po rezultatima ovog kluba može zaključiti da su se oni odavno raspustili. Kortrajk je u poslednjih deset kola zabeležio jednu pbedu i doživeo devet poraza!? Nalaze se na 12. mestu i, eventualno, mogu da skliznu za još jedno u slaučaju da izgube od Anderlehta. Za velikana iz Brisela ovo je mnogo značajniji meč. Anderleht je na četvrtom mestu i pobeda mu treba da ostane među četiri najbolje ekipe. Za petama im je Gent sa dva boda manje, ali sa boljim međusobnim učinkom. Možda Anderleht može i do trećeg mesta posle ovog kola, ali bi za to bilo neophodno da Antverp ne pobedi Serkl Briž, što je malo verovatno. U dobroj je formi tim iz Brisela, na poslednjih osam utakmica imaju šest pobeda i verujemo u njihov trijumf u Kortrajku koji ih vrača u Evropu posle tri sezone. Naš predlog je prelaz 2/2 sa bar dva gola gostiju, a koeficijent za 2/2,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.29.

Cvole – AZ Alkmar – 2,2+ @ 2.22 u Meridianbet

Tim iz Alkmara ušao je u nešto lošiju formu u važnom delu sezone. To ih je već koštalo ispadanja iz Evrope, izbacio ih je norveški Bode/Glimt u osmini finala Lige konferencija. Nadaju se u Alkmaru da ih neće koštati i boljeg plasmana u Erediviziji, s obzirom da su trenutno na četvrtom mestu i bore se za treće sa Fejnordom. Razlika pred ovo kolo je samo tri boda, koliko ima više tim iz poznate luke, ali je tu i ekipa Tventea, koja bi mogla da zagorča život i jednima i drugima. Trećeplasirani tim igraće naredne jeseni u Ligi Evrope, što je maksimum za Alkmar u ovom trenutku pošto su dve prvoplasirane ekipe, Ajaks i PSV nedostižne. U dva prethodna kola AZ je uzeo samo jedan bod i nema izbora na gostovanju u Cvoleu. Domaćin je poslednji na tabeli, ali još uvek ima šanse da izbegne najgore. Međutim, neće uspeti u tome ako nastavi sa rezultatima kao u poslednje vreme. Cvole je izgubio četiri puta u poslednjih pet mečeva, a iza sebe imaju tri uzastopna poraza, a posebno je bolan bio onaj prošlonedeljni od Go Ahed Iglsa na domaćem terenu. AZ je jači od ”orlova” i očekujemo njegovu pobedu uz bar dva gola u Cvoleu. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.22.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 13.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.