Tip dana: Bajern Minhen – Viljareal: Bavarci vade fleke sa “El Madrigala”!

U utorak su na programu revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bajerna iz Minhena i Viljareala.
Prvi meč između ova dva tima koji je pre skoro nedelju dana odigran na “El Madrigalu” završen je pobedom “žute podmornice” od 1:0.
Revanš je zakazan za 21h.

Bajern Minhen: Bavarska mašinerija topi “žutu podmornicu”!

Duže vreme fudbaleri Bajerna nemaju dostojnu konkurenciju u Bundesligi, a sva je prilika da će to biti slučaj i ovog puta, s obzirom da se izabranici Julijena Nagelsmana u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Dortmund, što je po svemu sudeći nenadoknadiva razlika, pa je nova titula za najtrofejniji nemački klub jako blizu i slobodno možemo konstatovati da su fudbaleri ove ekipe već stavili jednu ruku na šampionski pehar.
U prošlom kolu Bundeslige su Bavarci dosta teže nego što se očekivalo na svom terenu savladali Augsburg a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Bajern je do jedinog gola protiv Augsburga stigao iz penala. Ris Oksford je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a penal je, u 82. minutu, iskoristio Levandovski.
Zanimljivo je da je to bio 23. gol Levandovskog protiv Augsburga, a jedino je gol više dao Volfsburgu.
Kada je u pitanju Liga šampiona, dosta puta smo u analizima pominjali da je nemačka ekipa bez većih problema došla do plasmana u nokaut fazu i to sa maksimalnih brojem bodova, a u osmini finala je Bajern ukrstio koplja sa Salcburgom, i nakon nerešenog ishoda u Austriji, izabranici Julijena Nagelsmana su deklasirali Red Bul na svom terenu u revanšu, a taj duel je završen rezultatom 7:1.
Nažalost, bledu partiju su Bavarci pružili i u prvom meču četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, što je iskoristio Viljareal i slavio sa 0:1.
Po rečima trenera gostiju, to je bio najlošiji meč Bavaraca ove sezone, ali na sreću prilika za popravni postoji, i sigurno je da nas u utorak uveče očekuje daleko bolje izdanje aktuelnog šampiona Nemačke, i osvajača Lige šampiona iz 2020. godine.
Inače, ne treba zaboraviti da je nemački tim do sada odigrao četiri meča na svom terenu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona i zabeležio isto toliko trijumfa uz čak dvadeset postignutih golova.
Za kraj, trener Bajerna Nagelsman za ovaj revanš meč četvrtfinala neće moći da računa na Zilea, Tolisoa i Čupa Motinga.

Viljareal: Četa Unai Emerija ume sa favoritima!

Unai Emeri je prošle sezone još jednom pokazao da je pravi specijalac za Ligu Evrope, pošto je sa Viljarealom došao do novog trofeja u ovom takmičenju i to nakon trijumfa nad favorizovanim Mančester Junajtedom.
Sve to je ovom timu donelo plasman u Ligu šampiona, gde je “žuta podmornica” i pored toga što nije imala nimalo naivnu grupu uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu, sa druge pozicije, iza upravo Mančester Junajteda.
Plasman u osminu finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja i jeste bio primarni cilj Viljareala, međutim, četa Unai Emerija tu nije htela da se zaustavi i uspela je da eliminiše favorizovani Juventus.
Prvi susret na “El Madrigalu” je završen rezultatom 1:1, a onda je “žuta podmornica” u Torinu demolirala “staru damu” pošto je taj duel završen sa više nego ubedljivih.
Kada smo mislili da je eto sve od Viljarala kada je ova sezona Lige šampiona u pitanju desio se četvrtfinalni meč sa Viljarealom u kom je ova ekipa slavila sa 1:0, a utisak je da aktuelni šampion Nemačke može da bude prezadovoljan sa tim rezultatom.
Inače, u prošlom kolu La Lige Viljareal je na svom terenu samo remizirao protiv Bilbaa, a taj duel na “El Madrigalu” je završen rezultatom 1:1.
Prvo poluvreme pripalo je gostima koji su u finišu tog dela, tačnije, u 43. minutu poveli golom Raula Garsije, ali, učesnik četvrtfinala Lige šampiona uspeo je da odgovori u 60. minutu i preko Alfonsa Pedrase poravna rezultat.
Do kraja više nije bilo promene rezultata, iako je u 80. minutu Dani Vivijan imao sjajnu šansu da Bilbau donese sva tri gola, ali je golman “žute podmornice” to odbranio.
Što se revanša četvrtfinala tiče, Unai Emeri neće moći da računa samo na Morena, dok su svi fudbaleri Viljareala u potpunosti spremni za meč godine.

Naš predlog

Bavarci će od prvog minuta krenuti silovito ka golu Viljareala koji ima gol prednosti, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.
Za očekivati je i da bude golova u prvom poluvremenu, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom I2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.04.
Za kraj, smatramo da je najidealnija prognoza kada je ovaj duel u pitanju kombinacija igara 1i3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.