Tiket dana (petak, 15.04.2022)

tiket dana

Danas je jako dobra ponuda, a za to možemo zahvaliti Englezima čije se niđe lige, umesto u subotu, zbog Uskrsa igraju dan ranije. Sledeće kolo u ovim takmičenjima je već u ponedeljak. Predložene kvote u tiketu bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Specija – Inter – 2,0-3 @ 2.20 u MaxBet

”Neroazuri” jednostavno moraju da iskoriste šansu koja im se ukazala da ostave Skudeto u svojim vitrinama. I pored dosta promenjivih igara i šarenih rezultata, Inter je pred ovo kolo ima dva boda manje od vodećeg Milana, ali i jednu zaostalu utakmicu, pa lako mogu završiti ispred gradskog rivala. U dva prethodna kola Inter je slavio. Prošle sedmice srušena je Verona, ali je mnogo značajniji trijumf nad Juventusom pre dve nedelje i to u Torinu. Na taj način su se vratili na pobednički put posle samo jednog trijumfa u prethodnih sedam kola. Gostovanje u Speciji nije se najbolje zavrpilo prošle sezone kada su osvojili samo bod. Bio je to prvi međusobni okršaj ova dva tima u Seriji A u ovom gradu. Na dva međusobna duela na Meaci Inter je bio bio uspešniji, prošle godine 2:1 i jesenas 2:0. Specija je u dva prethodna kola osvojila četiri boda, pobedila je Veneciju i uzela bod u Empoliju, a zanimljivo je da im se mreža nije nijednom zatrela za tih 180 minuta. Jeste domaćin ovog meča nisko na tabeli, tek na 15. mestu, ali imaju 11 bodova više od prvog tima ispod crte, što bi trebalo da im garantuje miran finiš sezone. Ipak, ne bi bio na odmet i neki bod iz meča sa velikim favoritom. Uz dvojku dodajemo i mali broj golova, ne više od tri ukupno. Za 2,0-3 u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.20.

Šefild Junajted – Reding – 1,2+ @ 1.98 u MaxBet

Reding je serijom od četiri utakmice bez poraza i sa osam bodova, činilo se, obezbedio igranje u Čempionšipu i naredne sezone. Bilo bi mnogo bolje da su slavili i prošle sedmice protiv Kardifa na svom terenu, ovako im za vrat diše Barnsli, koji uz osam bodova manje ima i jedan zaostali meč. ”Kraljevi iz Berkšira” su opet u problemu, ostalo je još pet utakmica za njih i nikako ne smeju da dozvole sriju poraza. Posle gostovanja u Jorkširu ostaju im mečevi sa Svonsijem i Vest Bromom kući, te protiv Hala i Lutona na strani. Nije to preterano težak raspored, ali ni Reding nije ono što je bio. Šefild Junajted želi u plej-of, pa da kroz doigravanje pokuša da se ekspresno vrati u elitu. U ovoj sezoni su imali i uspone i padove, a sada su na dobrom putu da ispune taj rezervni cilj. ”Oštrice” su na deobi petog mesta sa Lutonom, a posle Redinga ostaju im mečevi sa Bristol Sitijem i Kvins Parkom na strani, kao i protiv Kardifa i Fulama na svom Bramal Lejnu. S obzirom da nekoliko timova ispod njih ima vrlo mali zaostatak, pobeda nad Redingom ne bi smela da dođe u pitanje. U prethodnih pet kola Šefild je izgubio samo u Stouku, a tamo su primili i jedini gol u ovom intervalu od 450 minuta igre. ”Oštrice” su slavile minimalnu pobedu u Redingu u novembru, a sada očekujemo da ona bude uz bar dva gola. Za 1,2+ u kladionici MaxBet kvota je 1.98.

Deri Siti – Šelburn – 1,2+ @ 2.05 u MaxBet

Početak sezone u Republici Irskoj pokazije nam da je možda došao kraj dominaciji Dandalka i Šamroka. Ekipa Deri Sitija je posle devet odigranih kola na čelu tabele sa sedam pobeda i samo dva remija. Drugoplasiranom Šamroku, aktuelnom šampionu, već beže šest bodova, a i pobedili su ga u drugom kolu novog šampionata. Treba podsetiti da se ova liga igra četvorokružno, i da će se sa Roversima sastati još najmanje tri puta, pa je prerano otpisivati bilo kojeg rivala od ovih sa najvećim ambicijama. Ipak, protiv Šelburna, povratnika u elitu, ne bi smeli da imaju problema. Gosti su upisali dve pobede u dosadašnjem delu prvenstva, i sa 9 osvojenih bodova dele sedmo mesto. To je za njih odličan plasman, pošto je jedini cilj izbeći dve poslednje pozicije koje znače ispadanje ili igranje baraža. U prošlom kolu je Šelburn pružio jak otpor Šamroku, ali su poklekli u finišu meča i izgubili sa 2:1. Posebno je zanimljivo da još nisu poraženi na strani, na četiri gostovanja imaju dva pobede i dva remija, a na pet utakmica kući uzeli su samo jedan bod. Vreme je za prvi poraz na strani, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.