Tip dana: Ren – Monako: Domaćin na pragu Lige šampiona, “kneževi” igraju sjajno u poslednje vreme! Ko će do trijumfa?

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rena i Monaka, što će biti ujedno i duel između trećeplasirane i šestoplasirane ekipe na tabeli francuske Lige 1.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.

Ren: Meč sezone!

Fudbaleri Rena su prošlu sezonu završili na šestom mestu na tabeli, što je ovom timu donelo plasman u novoformiranu Ligu konferencija.
Sezona je okarakterisana uspešnom, a uprava kluba je za novi cilj postavila stepenicu iznad, tačnije plasman u Ligu Evrope.
Inače, ne treba zaboraviti da je francuski tim došao do plasmana u nokaut fazu novoformiranog takmičenja, a zaustavljen je u osmini finala kada je Lester bio bolji u dvomeču, koji je sinoć izborio plasman u polufinale Lige konferencija, nakon što su slavili na gostovanju kod PSV-a.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1, utisak je da svi navijači ovog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, s obzirom da se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što bi svakako bio veliki uspeh, s obzirom da smo napomenuli da je primarni cilj plasman u Ligu Evrope.
U prošlom kolu su izabranici Bruna Ženesia odigrali još jedan sjajan meč i slavili na gostovanju kod Remsa, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Na tom susretu je gostujuća ekipa imala vođstvo od čak tri gola razlike, ali se domaćin u drugom poluvremenu probudio, i mora se priznati da je trećeplasirani tim na tabeli strepeo do poslednjeg sudijskog zvižduka.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Ren odigrao petnaest mečeva na svom stadionu i ostvario jedanaest trijumfa, jedan remi i tri poraza, čime je ova ekipa drugi najuspešniji domaći tim u prvenstvu, iza neprikosnovenog PSŽ-a.

Monako: “Kneževi” jure četvrti vezani trijumf!

Nakon nekoliko sušnih godina, prošla godina je za fudbalere Monaka bila poprilično dobra pošto je ova ekipa konačno uspela da dođe do svog primarnog cilja, a to je plasman na treće mesto na tabeli, koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.
Nažalost, izabranici Nika Kovača nisu uspeli u plej-ofu za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje da eliminišu ukrajinski Šahtjor, pa je na kraju ekipa iz Kneževine morala da se zadovolji sa utešnim plasmanom u Ligu Evrope, gde su nedavno u osmini finala eliminisani od portugalske Brage.
Kada je u pitanju Liga 1, primarni cilj pre početka šampionata je bio plasman u Ligu šampiona, ali već sada slobodno možemo konstatovati da će izabranici Filipa Klemana jako teško doći do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, s obzirom da se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Ren, a upravo kod ove ekipe “kneževi” i gostuju u ovom kolu, pa će to biti lepa prilika da se Monako približi trećeplasiranom timu na tabeli na samo tri boda zaostatka.
Mora se priznati da izabranici Filipa Klemana u poslednje vreme pružaju izuzetno dobre partije, pošto su na poslednja tri meča ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu kada je šestoplasirana ekipa na tabeli slavila na svom terenu protiv Troje, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju partije na strani, do sada je tim iz kneževine odigrao petnaest mečeva na strani i ostvario pet trijumfa, četiri remija i šest poraza.
Što se tiče izostanaka, Kleman za ovaj duel sa trećeplasiranim timom na tabeli neće moći da računa na Fabregasa, Maripana, Diatu i Majeckog.

Naš predlog

Oba tima će žarko želeti trijumf na ovom duelu, a sve to nam bez ikakve sumnje može doneti i golove na obe strane pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.68.
I jedni i drugi u poslednje vreme igraju mečeve sa dosta golova, pa je utisak da nas to očekuje i večeras zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.
Za kraj, ukoliko želi da naredne sezone igra u Ligi šampiona, ili makar u kvalifikacijama za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, domaćin prosto mora da ide na trijumf u ovom duelu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.