NBA tiket (subota-nedelja)

Kreće ono pravo. U noći između subote i nedelje startuje NBA plej-of. Igraju se prve prvog kola. Predložene kvote i granice mogu biti menjane.

Filadelfija Seventisiksersi – Toronto Reptorsi – Filadelfija 1 @ 1.65 u MaxBet

Od 15. januara u Kanadi važe nova pravila pa nevakcinisani igrači nemaju pravo igranja čak i ako su samo u tranziciji. Na primer u Njujorku su gostujući nevakcinisani košarkaši imali pravo igranja onda kada Kajri Irving nije imao pravo. Matis Tajbul je taj jedan nevakcinisani igrač u redovima Seventisiksersa, a njegovo neigranje predstavlja veliki problem za tim Iz Filadelfije, jer je Australijanac najbolji defanzivac u timu pored Džoela Embida. Domaći parket u ovoj seriji se mora čuvati po svaku cenu, u suprotnom Seventisiksersi bi mogli da se nađu u nezavidnoj situaciji. Džoel Embid nije imao previše uspeha u plej-ofu u svojoj karijeri, 4 učešća i 3 puta je prošao prvu rundu i isto toliko puta ispadao u polufinalu Istočne konferencije. Džejms Harden ima veliki broj učešća u plej-ofu, ali ne prati ga baš dobra reputacija sa prikazanim predstavama u doigravanju. Embid i Harden imaju mnogo toga da dokažu ”nevernim Tomama”, šampionsko iskustvo bi trebalo da im prenese trener Dok Rivers. Trener Rivers je 2008. godine osvojio titulu sa Boston Seltiksima, ali od tada ima više razočaravajućih nastupa u postsezoni, sa vrlo ambicioznim ekipama koje je sa klupe predvodio harizmatični Dok.

Naš predlog je jedinica na Filadelfiju Seventisikserse u meču protiv Toronto Reptorsa, za ovu igru u okviru Bonus Tipa MaxBet kladionica nudi koeficijent 1.65.

Memfis Grizlisi – Minesota Timbervulfsi – Memfis prvo poluvreme + (granica 61.5 poena) @ 1.80 u MaxBet

Dvoboj dve ekipe koje daju najviše poena u ligi obećava mnogo dinamične igre i efektnih poena. Ove sezone Memfis Grizlisi i Minesota Timbervulfsi imaju 2-2 u međusobnim duelima, obe ekipe su pobedile u utakmicama na domaćem terenu. Grizlisi imaju drugi najbolji skor (56-26) u takmičenju i ostvarili su najveći broj pobeda u istoriji franšize, ali sada sledi ono pravo, utakmice u plej-ofu se nestrpljivo očekuju u Tenesiju. Memfis Grizlisi daju 115.6 poena po meču i nalaze se na 2. mestu po tom pokazatelju, ispred njih se nalaze samo Minesota Timbervulfsi sa 115.9 datih poena u proseku. Obe ekipe su sposobne da daju veliki broj poena u kratkom vremenskom periodu.

Naš predlog je da će Memfis Grizlisi dati više od 61.5 poena u prvom poluvremenu u meču protiv Minesote Timbervulfsa, za ovu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.80.

Dža Morent (Memfis Grizlisi) + poeni (granica 28.5) @ 1.85 u MaxBet

U svom prvom učešću u plej-ofu prošle sezone Dža Morent je u 5 utakmica u prvom kolu protiv Jute Džez beležio prosečno 30.2 poena po meču. Ta serija je mogla biti nagoveštaj sjajne tekuće sezone Morenta, jer je mladi plejmejker osvojio simpatije mnogih svojom beskompromisnom i atraktivnom igrom. Morent je prvi strelac svoje ekipe sa 27.4 poena po meču, bek Grizlisa uzima dosta šuteva iz igre tokom utakmice. Naime, Morent se nalazi na 5. mestu po broju pokušaja iz igre (20.6), ispred njega se nalaze samo Lebron Džejms, Luka Dončić, Kajri Irving i Devin Buker. Tim Memfisa ima širinu u ekipi, pobeđivali su oni dosta mečeva i bez svoje prve zvezde, ali kada je Morent u sastavu zna se ko je glavni potrošač lopti u napadu.

Naš predlog su + poeni na Dža Morenta, granica je postavljena na 28.5 poena u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Karl Entoni Tauns (Minesota Timbervulfsi) + skokovi (granica 9.5) @ 1.90 u Meridianbet

Posle loše utakmice na plej-in turniru i datih samo 11 poena u pobedi Minesote Timbervulfsa protiv Los Anđeles Klipersa se očekuje daleko smirenije i angažovanije izdanje Karla Entonija Taunsa. U 7 sezona u ligi ovo je tek drugo plej-of učešće za Taunsa. U toj seriji iz 2018. godine centar Minesote je imao 13.4 skoka u proseku u 5 utakmica u doigravanju. U ovoj seriji bi se na osnovu stilova igre dva tima mogu očekivati i neki neobični, i ne tako karakteristični rezultati za mečeve u doigravanju, obe ekipe vole da trče i da igraju na koš više. Tauns za direktne protivnike bi trebalo da ima Stivena Adamsa i Džarena Džeksona Džuniora. Dok je Novozelanđanin Adama posebno opasan na skoku, daroviti Džekson Džunior se ove sezone promovisao u jednog od boljih defanzivaca u ligi. Tauns bi morao da povede računa o zaštiti obruča i kontroli reketa, Memfis Grizlisi su na 1. mestu u takmičenju po broju ofanzivnih skokova (14.1) po meču. Svi idu na skok u napadu u Memfisu, ovo nije takmičenje u šutiranju trojki, Tauns je već dobio packe od dela košarkaške javnosti da će morati da bude vođa svoje ekipe i u borbenosti a ne samo u šutiranju.

Naš predlog su + skokovi na Karla Entonija Taunsa, granica je postavljena na 9.5 skokova u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu sa prvim mečevima plej-ofa u NBA ligi u kladionici MaxBet iznosi 10.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.