Tiket za veče (subota, 16.04.2022)

tiket dana

Okončana su popodnevna uzbuđenja, pa da vidimo šta nam je preostalo za subotu uveče. Predložene kvote mogu biti promenjene u svakom trenutku.

Servet – Grashopers – 1,2+ @ 2.07 u Meridianbet

Domaći tim ima neke, doduše minimalne, šanse da se plasira u Evropu, ali to dostignuće i nije toliko relano. S druge strane ”skakavci” se bore za opstanak i trenutno imaju pet bodova više od Lucerna koji je pretposlednji i u zoni je baraža. Servet igra fantastično u svojoj Ženevi i u poslednjih sedam utakmica koa domaćin ima pet pobeda i dva remija. Grashopers je u krizi, očiglednoj, i bez pobede su na prethodnih osam prvenstvenih utakmica. Ovo je četvrti ovosezonski okršaj ova dva tima, prvi je završen bez pobednika, a onda je Servet dobio naredna dva, u kojima je ”skakavcima” dao čak sedam golova. I sada verujemo u pobedu domaćina uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.07.

Lacio – Torino – 1,2+ @ 2.07 u Meridianbet

Lacijali su daleko od Lige šampiona, ali moraju barem da se izbore za neki od slabijih evropskih kupova. Pred ovo kolo rimski tim je bio na šestom mestu sa dva boda manje od gradskog rivala Rome. ”Vučica” je njihova glavna meta, pa ukoliko uspeju da budu bolje plasirani od Rome, i zauzmu to pet mesto, navijači bi mogli biti zadovoljni takvim epilogom. Torino je u sredini tabele, igra samo za što bolji plasman, a u prethodnih deset kola slavili su samo jednom. Prošle sedmice su ukočili Milan na svom terenu, a na utakmicama ”bikova” pada malo golova, tek četiri ukupno na poslednjih pet utakmica. Lacio je dao četiri gola u Đenovi, pa bi mogao i dva Torinu, pobeda se podrazumeva. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.07.

MK Dons – Šefild Venzdej – 1 @ 2.95 u Meridianbet

Derbi ovog kola engleske Lige 1 igra se između drugoplasiranog MK Donsa i šefildskih ”sova”. Pre ovog meča Roteram je slavio protiv Ipsviča i bodovno se izjednačio sa Donsima, oba tima imaju po 83 boda, dok je u vođstvu Vigan. Ova liga je najneizvesnija od svih profesionalnih u engleskoj, u Čempionšip ulaze dve prvoplasirane ekipe, dok će one koje budu plasirane od 3. do 6. mesta igrati u plej-ofu za još jednu vizu za drugu ligu. MK Donsi igaju dobro u poslednje vreme, maksimalno su iskoristili nešto lakši raspored, a posebno su sigurni na svom terenu. Za Jorkširce važi da igraju čvrsto, ali su bez pobede na poslednja tri gostovanja. Verujemo da će MK Donsi iskoristiti prednost domaćeg terena, pogotovo jer ih već u utorak očekuje rteško gostovanje u Oksfordu. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu veče u kladionici Meridianbet iznosi 12.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.