SUBOTNJI MIKS KAO IZ SNOVA: Večiti derbi + IGRAJ ZA KATAR!

Cela Srbija priča o promociji koja do sada nije viđena na našim prostorima i koju morate da iskoristite kako biste uradili nešto što ne možete svaki dan.

Kladionica Meridian je od 1. aprila pokrenula veličanstveno takmičenje IGRAJ ZA KATAR. U promociji mogu da učesvtuju svi, a pobednik može biti svako.

Jedino što je neophodno jeste da se registrujete na meridianbet.rs, pokupite 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo. Ispratite dnevne izazove koje organizuje najbolja kladionica u regionu, kao i da u toku jednog meseca deponujete novac u iznosu od 5.000 RSD.

A evo šta je Meridian spremio za danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 16.04: Neophodno je pogoditi najviše pobednika mečeva (1 ili 2) sa minimalnom kvotom 2.00 po paru! Minimalna uplata 150 RSD.

Zadatak jeste zahtevan, ali ako se tek sada uključujete u promociju najbolje bi bilo da ga iskombinujete sa dešavanjima na najvećoj utakmici u srpskom fudbalu.

Da li treba nešto posebno dodati, osim toga da Crvena zvezda i Partizan igraju utakmicu vrednu šampionske titule?

Naša dva najtrofejnija kluba sastaće se treći put ove sezone, meč je zakazan za subotu od 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“.

Tenzija je velika, kombinacija je mnogo, a kako biste najbolje mogli da ispratite dešavanja predlažemo vam da dobro obratite pažnju na ono što radi Meridian.

Pre svega tu su najveće kvote na planeti, kao i dobro poznati specijal. Prema procenama Bukmejkera najbolje kladionice u regionu prvoplasirana Crvena zvezda ima veće šanse za trijumf.

Kvota na eventualnu pobedu tima koji sa klupe predvodi Dejan Stanković iznosi 2.15. Sa druge strane kvota na potencijalni trijumf Partizana je 3.75. U slučaju da želite da odigrate ne popularni „iks“ kvota je 3.75.

Međutim to naravno nije sve, sada je pravo vreme za specijal koji vam kladionica Meridian donosi za 167. večiti derbi.

PRVI GOL NA MEČU ĆE BITI IZ SLOBODNOG UDARCA – kvota 20.00

BIĆE POSTIGNUT HET-TRIK – kvota 20.00

OHI POSTIŽE DRUGI GOL – kvota 4.50

RIKARDO POSTIŽE DRUGI GOL – 5.50

KATAI ASISTIRA – 4.00

NATHO ASISTIRA – 5.00

BIĆE AUTOGOL I PENAL – kvota 20.00

PRVI GOL NA MEČU ĆE BITI IZ PENALA – KVOTA 8.00

REZERVNI IGRAČ DAJE GOL – 3.50

Kompletnu ponudu najbolje kladionice u regionu za 167. večiti derbi možete pogledati na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.