Tiket dana (nedelja, 17.04.2022)

tiket dana

Pred nama je još jedan dan sa odličnom ponudom, ali ne preterujte sa uplatama, i ponedeljak će biti takav. Predložene kvote mogu biti kasnije izmenjene.

Vest Hem – Barnli – 0-2 @ 1.85 u Mozzartbet

Desilo se ono što smo mislili da se nikad neće desiti. Barnli je otpustio Šona Dajša! Tačno je deset godina ovaj harizmatični trener proveo na klupi ”klaretsa”, ali su mu presudili loši rezultati u aktuelnoj sezoni, posebno onaj prošlonedeljni poraz u Noriču. Barnli jeste u zoni ispadanja i u teškoj situaciji kada je opstanak u pitanju, ali nekako smo ubeđeni da bi Dajš ponovo pronašao izlaz i ostavio svoj tim u Premijer ligi, sada u to nismo ubeđeni. Valjda su u Barnliju smatrali da je timu potrebna šok terapija, ko zna, možda imaju pravo, ali se nisu dobro poneli prema treneru sa najvećim stažom u Premijer ligi. Da sve bude gore, Barnli ide u goste Vest Hemu, timu koji je deklasirao Lion u gostima u četvrtak i plasirao se u polufinale Lige Evrope. Međutim, možda baš to bude šansa za Barnli. ”Čekićari” će se sada više posvetiti ovom takmičenju u kome imaju realne izglede da trijumfuju i tako se plasiraju u Ligu šampiona, bez osvajanja jednog od prva četiri mesta u Premijer ligi. Prvi rival im je Ajntraht, a u eventualnom finalu igrali bi sa boljim iz okršaja Rendžersa i Lajpciga. Videćemo hoće li Barnli napraviti iznenađenje u Londonu, ali smatramo da golova neće biti mnogo. Naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Atletiko Madrid – Espanjol – 1,0-3 @ 2.00 u Mozzartbet

Pravi rat vodio je Atletiko na terenu protiv Mančester Sitija u četvrtfinalu Lige šampiona. Na kraju ”jorgandžije” nisu uspele da postignu taj željeni gol i tako neutrališu prednost Engleza iz prvog duela. Njihov put je završen u Evropi, a sada moraju što pre da se priberu i vrate na domaći kolosek, ako žele da i naredne godine igraju u elitnom evropskom takmičenju. Atletiko je trenutno na deobi četvrtog mesta sa Betisom, ali tim iz Sevilje ima i jedan meč više odigran. Gosti iz Katalonije su na sigurnom, u sredini tabele, a opstanak je ionako jedini cilj za Espanjol u prvoj sezoni od povratka u La Laigu. Podsetimo da je tim iz Barselone prošlu godinu proveo u Segundi. Atletiko je prošle sedmice poražen na Balearima od Majorke minimalnim rezultatom, ali su tada više razmišljali od dolasku Sitija na Vanda Metropolitano. Espanjol je bio uspešan pre sedam dana, pobeđena je Selta, a to je bio treći uzastopni meč, u kome je jedan od aktera bio Espanjol, na kome je pao samo jedan gol. Neće ni sada biti previše golova, a predlažemo i pobedu Atletika. Za kombinaciju 1,0-3 kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.00.

PSV – Ajaks – 2 @ 1.95 u Mozzartbet

Holanđani poštuju Kup, i kada se igra finale, onda nema ligaških okršaja. Ovogodišnje je ono pravo, sastaju se dve najbolje ekipe, a poprište je Roterdam, dakle neutralni teren. Sigurno je da je Ajaks u povoljnijem položaju pošto je imao sedam dana za pripremu meča, dok su ”filipsovci” igrali revanš duel četvrtfinala Lige konferencija protiv Lestera, koji se nepovoljno završio po njih. Izvesno je da će ove dve ekipe završiti na prva dva mesta na kraju Eredivizije, a tituli je blizi tim iz Amsterdama pošto ima četiri boda više. Prvak će direktno u Ligu šampiona, a drugi ide u kvalifikacije, pa pobedniku u Kupu ne idu neke posebne privilegije, pošto trijumf u najmasovnijem takmičenju vodi samo u Ligu Evrope. Ajaks se rastaje sa trenerom Erikom Ten Hagom, koji odlazi u Mančester junajted, i sigurno da želi duplu krunu, kad je već prerano ispao iz Lige šampiona. S druge strane navijači PSV-a su željni trofeja, pa bi oberučke prihvatili i ovaj, možda malo manje vredan. Ajaks je pobedom nad PSV-om na početku prolećnog dela prvesntva preokrenuo sezonu u svoju korist, a smatramo da je i sada bliži uspehu. Naš predlog je dvojka, odnosno trijumf ”kopljanika”, koji se u kladionici Mozzartbet plaća kvotom 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.