NBA tiket (nedelja-ponedeljak)

Noćašnji tiket bio je pun pogodak, a nastavlja se plej-of u NBA ligi, danas startuju preostale četiri serije. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Finiks Sansi – Nju Orleans Pelikansi –  Hendikep 1 (granica 8.5 poena) @ 1.67 u MaxBet

Kampanja za titulu tima sa najboljim skorom u ligi može da počne, prvi protivnik je po meri da se uđe u optimalnu formu pred jače rivale. Finiks Sansi su po kladionicama jedan od vodećih favorita za osvajanje titule ove sezone u NBA ligi, nije ni čudo, skor 64-18 nije lako ostvariti. Kris Pol je u svojoj 17. sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, sjajni plejmejker još uvek nema trofej, a to bila kruna karijere. Pitanje da li će do kraja profesionalnog igranja imati bolju šansu od ove. Iako se čini da bi sa ovakvim stilom igre starog basketaša iz kraja, Kris Pol mogao sa velikim uspehom da igra još neko vreme u NBA  ligi, godine su neumoljive dolaze mladi i nije lako da se sa 1.83 m borite sa košarkašima koji nemaju šta da izgube i tek su ušli u ligu.

Naš predlog je hendikep 1 (granica 8.5 poena) na Finiks Sanse u meču protiv Nju Orleans Pelikansa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.67.

Si Džej Mekolum – poeni – (granica 25.5) @ 1.85 u MaxBet

Nju Orleans Pelikansi su imali napornu, emotivno ispražnjujuću nedelju, prvo su na plej-in turniru savladali San Antonio Sparse, da bi u subotu ujutro po našem vremenu u svoju korist zaključili i drugi meč na plej-in turniru protiv Los Anđeles Klipersa na strani. Taj drugi meč nije bio nimalo lak, bio je puno preokreta, Pelikansi su vodili + 10 (56:46) na poluvremenu, da bi Si Džej Mekolum i družina dobili pomračenje svesti u nastavku i treći period izgubili sa 20 poena razlike (38:18). Na kraju srećan završetak za Pelikanse, ali ih sada čekaju odmorni i naoštreni Finiks Sansi na gostujućem terenu. Sansi su izvanredni u napadu, ali i u odbrani, na  spoljnim pozicijama tim iz Arizone  ima više dobrih odbrambenih igrača, pre svega Mikala Bridžisa, ali i Devin Buker ne zabušava u igranju dobre odbrane, pored njih dvojice tu je još igrača sa dobrim defanzivnim sposobnostima.

Naš predlog su – poeni na Si Džej Mekoluma, granica je postavljena na 25.5 poena u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.85

Jonas Valančijunas – skokovi – (granica 12.5) @ 1.85 u MaxBet

Trejdom za Entonija Dejvisa Nju Orleans Pelikansi su dobili mnogo, zahvaljujući toj razmeni u timu su Brendon Ingram ali i Si Džej Mekolum. Naime, u razmeni za Mekoluma u Portland Trejlblejzerse je otišao Džoš Hart, igrač koji je zajedno sa Ingramom i Lonzo Bolom došao u Luizijanu za Entonija Dejvisa. Taj veliki trejd je poklon koji ne prestaje da daje plodove za tim iz Nju Orleansa, Pelikansi bi mogli ove sezone u slučaju srećnog ishoda na lutriji da dobiju pik Los Anđeles Lejkersa u prvih deset, u suprotnom ako ispadne iz top 10 pik ne pripada njima.

Naš predlog su – skokovi na Jonasa Valančijunasa, granica je postavljena na 12.5 skokova u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Kevin  Durent (Bruklin Netsi) – poeni + (granica 30.5) @ 1.85 u MaxBet

Mesec je Ramazana, Kajri Irving je praktikujući musliman i posti, a važe specijalna pravila od izlaska do zalaska sunca. U ovom mesecu za Irvinga će posebno biti izazovan ovaj prvi meč, serija između Boston Seltiksa i Bruklin Netsa počinje u 21.30 po srednjeevropskom vremenu, ali u 15.30 po vremenu u Masačusetsu. Daleko je prošao izlazak sunca, a nije blizu zalazak, bez hrane i tečnosti sa Markusom Smartom na vratu, sve su to okolnosti koje mora da se uzmu u obzir ceneći učinak Kajrija Irvinga. Markus Smart je jedan od najboljih defanzivaca, ako ne i najbolji na perimetru u takmičenju, ovaj bek je retka riba među visokim košarkašima  u užem izboru za defanzivca godine u NBA ligi. TD Garden, dom košarkaša Boston Seltiksa, je jedno od najnegostoljubivih mesta za igranje u NBA ligi. Ne bi se moglo reći da je sušta suprotnost igranje u Njujorku za Bruklin Netse, ali Barclays Center u Bruklinu nije baš porediv po vatrenosti dočeka sa  igranjem u Bostonu.

Kevin Durent će morati u plej-ofu da stavi Bruklin Netse na svoja leđa pa kud ih to odvede. Ovo što igraju Netsi i stepen zavisnosti od Durenta je malo pretežak teret za bilo koga igrača u ligi, makar on bio i jedan od najboljih. Čini se da ni trener Bruklin Netsa Stiv Neš nije učinio dovoljno da olakša posao svojoj prvoj zvezdi, bivši košarkaš Finiks Sansa između ostalih se više vodi taktikom dajte loptu Durentu pa šta nam Bog da. Stiv Neš jeste bio sjajan košarkaš ali bez ikakvog iskustva u treniranju neke NBA ekipe, ni kao asistent, ni kao prvi trener, osim nekog ograničenog delovanja u reprezentaciji Kanade. Samo na Istoku od 8 timova u plej-ofu 4 imaju glavne trenere sa šampionskim prstenom, i to Erik Spolstra, Majk Budenholzer, Dok Rivers i Nik Nurs.

Naš predlog su + poeni na Kevina Durenta, granica je postavljena na 30.5 poena u kladionici MaxBet, a koeficijent iznsi 1.85.

Ukupna kvota na NBA tiketu za nedelju na ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 10.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.