SAMO U MERIDIANU – IGRAJTE ZA KATAR i obratite pažnju na najveće kvote na svetu

Vreme je za kratku pauzu u evropskim fudbalskim takmičenjima, ali to ne znači da će predstojaća radna nedelja biti dosadna i nezanimljiva pravim sportskim sladokuscima.

Da vikend brže dođe i da bude dosta uzbuđenja na fudbalskim igralištima potrudiće se engleska i španska liga koje nam donose nekoliko interesantnih duela. Međutim, to nije sve jer se za još bolju zabavu potrudila kladionica Meridian, koja je pripremila najbolju moguću ponudu.

Ali, pre nego što pređemo na detalje imamo jedno veoma važno obaveštenje za sve one koji još uvek nemaju otvoren korisnički nalog u najboljoj kladionici na Balkanu.

Kako je kladionica Meridian poznata kao kuća najvećih bonusa i velikih šansi, tako je spremila fenomenalna iznenađenja za svoje nove korisnike.

Svi koji se registruju na meridianbet.rs dobijaju neverovatan BONUS U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo, ali i priliku da IGRAJU ZA KATAR.

Kladionica Meridian svakoga dana organizuje dnevne izazove, koji vas na kraju meseca mogu odvesti na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Evo šta je spremno za danas…

DNEVNI IZAZOV ZA 19.04: EGT manija donosi poene – za svaki spin na odabranim EGT igrama dobija se jedan poen, a na svakih  100 RSD uloga dobija se 10 poena. Poeni se sabiraju. Minimalni bet po spinu je 20 RSD.

Znamo, to je prilika koja se ne treba propustiti. Zato zgrabite pomenuti bonus, zaigrajte za Mundijal u Kataru i otvorite sebi brojne mogućnosti.

Za malo zagrevanje dobićete čak i malu pomoć u vidu predstavljanja najzanimljivijih mečeva u narednim danima.

LIVERPUL – MANČESTER JUNAJTED, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.45, iks 5.20, dvojka 7.00

Duel ova dva tima predstavlja jedan od najvećih derbija u engleskom fudbalu. Istina, Mančester junajted više ne deluje kao tim koji može na dostojan način da parira ekipi kao što je Liverpul, ali jedan detalj od prethodne subote može da nagovesti da će utakmica na „Enfildu“ biti kud i kamo zanimljivija. „Crveni đavoli“ su na svom terenu uspeli da savladaju slabašni Norič, uz het-trik Kristijana Ronalda koji je na trenutak podsetio na svoje najslavnije dane. Ostaje da se vidi da li je dobra forma Portugalca dovoljna da Junajted savlada mašineriju koju sa klupe predvodi Jirgen Klop. Šta vi mislite?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.90

ČELSI – ARSENAL, sreda 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.95, iks 3.60, dvojka 4.10

Pred nama je i londonski derbi koji može mnogo toga da definiše kada je reč o timovima koji su zreli da naredne godine zaigraju u evropskim takmičenjima. Tu pre svega mislimo na Arsenal. „Tobdžije“ se nalaze na deobi pete pozicije, sa utakmicom manje u odnosu na Mančester junajted, ali to ne znači da ima prostora za opuštanje. Svaka pobeda je bitna, a pogotovu ona protiv „ljutog“ gradskog rivala, koji je nakon epskog dvomeča ostao bez polufinala Lige šampiona.

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 2.50

ATLETIKO MADRID – GRANADA, sreda 19.00

Tipovi i kvote: kec 1.35, iks 4.90, dvojka 9.20

Atletiko Madrid jeste ostao bez plasmana među četiri najbolja tima na Starom kontinentu, ali daleko od toga da je sezona za „Jorgandžije“ završena. Izabranici Čola Simeonea za sada imaju stabilnu poziciju na tabeli španske La Lige koja može da im donese plasman u Ligu šampiona naredne godine, ali to ništa neće značiti ako prospu bodove protiv Granade na domaćem terenu. Atletiko Madrid ima imperativ da bude oprezan, budući da je Granada jedna iskusna ekipa koja može da kazni svaku neozbiljnost i propust.

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 2.20

OSASUNA – REAL MADRID, sreda 21.30

Tipovi i kvote: kec 4.70, iks 3.75, dvojka 1.75

„Kraljevski klub“ sigurno umoran očekuje novi duel u domaćem šampionatu, ali nema prostora za izgovore. Real Madrid ima 15 bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Barselonu, međutim, još nije vreme za slavlje. Naredni rival je Osasuna, koja je nakon lepog početka sezone blago posrnula, ali se nalazi na solidnom devetom mestu. Stanje na tabeli tačno daje do znanja ko je favorit, ali nikada nemojte da zaboravite da je u fudbalu sve moguće.

Predlog za igru: 2&2+

Kvota u Meridianu: 2.15

*Napomena: kvote su podložne promenama!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.