Tiket dana (utorak, 19.04.2022)

tiket dana

Između dva vikenda nema evropskih kupova, pa će se igrati zaostale prvenstvene utakmice, vanredna kola, ali i završnice kupova. Uglavnom, ponuda će biti odlična. Kvote koje smo predožili u iketu bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Hamburger – Frajburg – 2 @ 2.20 u MaxBet

U polufinalu nemačkog DFB kupa Hamburger dočekuje Frajburg. Igra se samo jedan meč, što povećava šanse domaćina, inače člana Cvajte već pet godina. Ni ova sezona nije se posrećila Hamburgeru i ponovo će ostati bez povratka u Bundesligu. Jedino su u Kupu imali uspeha u prethodnom periodu u ove sezone evo ih u polufinalu. Do polufinala Hamburger je eliminisao Braunšvajg, Nirnberg. Keln i Karslrue. osim ”jarčeva” nisu imali rivala iz Bundelsige, pa se mođe reći da su imali lak put. Ipak, radi se o drugoligašu koji se plasirao među četiri najbolje ekipe, gde nema Bajerna, Dortmunda Leverkuzena i ostalih velikana. Frajburg čini velike stvari ove sezone, kako u DFB kupu, tako i u Bundesligi. Vezali su dve pobede u prvenstvu i ostali u trci za plasman u Ligu šampiona. U DFB kupu imaju lepu šansu da po prvi put u svojoj istroriji podignu pobednički pehar u jednom jakom takmičenju. Frajburg je već izbacio Vircburger, Osnabrik, Hofenhajm i Bohum, a zanimljivo je da su sve utakmice igrali kao gosti. Žreb je hteo da i u petom meču igraju na strani, u najvećoj nemačkoj luci. U drugom polufinalu sastaju se Lajpcig i Union Berlin, a finale se igra tradicionalno na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Naš predlog za ovaj meč je dvojka, a za pobedu Frajburga u kladionici MaxBet kvota je 2.20.

Betis – Elče – 1 @ 1.60 u MaxBet

Betis ne odustaje od Lige šampiona, mada je konkurencija za tri preostala mesta, pošto je Real obezbedio svoje, paklena. Tu su Barselona, Sevilja, Atletiko, Betis i Sosijedad, dok je Viljareal malo zakasnio i on svoju pansu traži u ovogodišnjoj LIgi šampiona, u kojoj su već u polufinalu. ”Zeleno-beli” su u prethodnih pet kola upisali tri pobede i dva remija, oba bez golova, prvo sa Seltom u Vigu, a onda i u San Sebastijanu prošle sedmice. Protiv Elčea nemaju izbora, moraju da osvije tri boda i ostanu u trci sa ostalim timovima. Gosti su relativno rasterećeni, nalaze se u donjem delu tabele, ali imaju jednu određenu zalihu bodova u odnosu na timove iz zone ispadanja. Njima je opstanak jedini cilja, a radi se o iskusnom timu koji to ume da sprovede u delo. Prošle sedmice Elče je pobedio Majorku sa 3:0, čime su direktnog konkurenta poslali još niže na tabeli. U prvom delu sezone Betis je slavio sa 3:0 u Elčeu, ali su tada fudbaleri iz Sevilje bili u najboljoj formi. I sada su Andalužani favoriti te predviđamo njihov trijumf na stadionu ”Benito Viljamarim”. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.60.

Barton – Roteram – 2,0-3 @ 2.30 u MaxBet

Sam je finiš sezone u engleskoj Ligi 1, a ekipa Roteram junajteda umalo da od gotovog napravi veresiju. Naime, ovaj tim je dugo bio lider prvenstva, smatralo se da je siguran putnik u Čempionšip, međutim, vezao je tri uzastopna poraza u tkz malim utamicama, izgubio je od Šruzberija, Čarltona i Portsmuta, i to bez postignutog gola. U subotu su najzad slavili, i to u derbiju protiv Ipsviča, a za trijumf im je bio dovoljan jedan pogodak. Sada su opet drugi, na mestu koje donosi direktan plasman u drugu ligu, imaju četiri boda manje od vodećeg Vigana, a isti broj bodova kao i MK Donsi na trećem mestu, s tim što Roteram ima meč manje. Njihov rival je ekipe Bartona koja može rasterećeno da igra preostala tri kola, ali oni to rade već odavno. Poslednje tri utakmice Barton je završio rezultatom 0:0, a gol nisu dali na poslednjih pet mečeva. Ne verujemo da mogu pogoditi mrežu Roterama, a ni gosti se ne ističu nekom efikasnošću, pa je na predlog dvojka uz ne baš mnogo golova. Za 2,0-3 u MaxBet kladionici kvota je 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 8.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.