Tiket za veče (subota, 23.04.2022)

tiket dana

Ove subote večernji program nije toliko bogat, bar kada su derbi mečevi u pitanju, ali ima nekoliko zanimljivih okršaja. Kvote su podložne promenama.

Verona – Sampdorija – GG3+ @ 2.10 u Mozzartbet

Za domaćina je ova sezona, slobodno se može reći već sada, uspešna. Klub iz ”grada ljubavi” se pet kola pre kraja Serije A nalazi na 9. mestu i ne mora da brine o svom statusu, mada mu je i eventualni pplasman u Evropu predaleko. Jednu od najvećih pobeda u sezoni zabeležili su prošlog vikenda u Bergamu protiv Atalane, mada ne treba zaboraviti ni njihove trijumfe nad Juventusom, Romom i Lacijom u prvom delu sezone. Sampdorija je neočekivano poražena od poslednjeplasirane Salernitane pre sedam dana i učinila sebi finiš sezone pomalo traumatičnim. Klub iz Đenove je izgubio šest od poslednjih sedam utakmica i spustio se na 16. mesto. Još uvek imaju solidnih sedam bodova više od prvog tima ispod crte, to je Venecija, ali i meč više odigran. Možda bi bod zadovoljio oba tima, ali je su golovi naš izbor. Očekujemo ih na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.10.

Kambur – PSV – 2/2,3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Na krilima trijumfa u finalu Kupa protiv najvećeg rivala Ajaksa, ”filipsovci” bi mogli da pokušaju da dođu i do duple krune. To će biti teško ostvarivo, zaostatak za ”kopljanicima” nije mali, ali dok nada postiji vredi pokušavati. Neophodno je da oni dobiju sve svoje mečeve do kraja, a onda i da sačekaju eventualni kiks tima iz Amsterdama, koji je ovih dana i definitivno ostao bez trenera Erika ten Haga. Kambur je igrao odlično u prvom delu sezone i sada ubira plodove tih rezultata. Naime, domaćin je vezao čak pet uzastopnih poraza, ali je i pored toga na solidnom 12. mestu sa osam bodova više od prvog tima ispod crte. Gosti će sigurno pobediti, samo je potrebno pronaći pravi predlog. Naš je kombinacija prelaza i golova. Za 2/2,3+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.75.

Jang Bojs – Servet – GG4+ @ 2.55 u Mozzartbet

Da nam je neko govorio da će ”mladi momci” iz Berna imati niz od sedam utakmica bez pobede u domaćem prvenstvu, sigurno mu ne bismo verovali. A upravo je tako. Poslednju pobedu Jang Bojsi su ostvarili krajem februara i to protiv slabog Siona, a od tada su vezali četiri remija i tri poraza. Od titule, koju su osvajali prethodne četiri godine, odavno su se oprostili, a sada im je ostalo da se bore da zadrže treće mesto i tako se ponovo nađu u evropskom takmičenju, naravno mnogo slabijem od Lige šampiona. U Bern dolazi Servet, tim iz sredine tabele, ali koji bi eventulanim trijumfom nad šampionom prišao na samo tri boda od tog trećeg mesta. Do kraja je ostalo šest kola, sasvim dovoljno vremena za još neke rotacije na toj potziciji, poslednjoj koja nosi evropsku vizu. Nije ni tim iz Ženeve u sjajnoj formi, imaju tri poraza i dve pobede u prethodnih pet kola, ali u Bernu nemaju šta da izgube. Očekujemo pravu goleadu i bar četiri pogotka. Naravno, obe mreže će se njihati. Za GG4+ koeficijent je 2.55 u kladionici Mozzartbet.

PSŽ – Lans – T12+,GG @ 2.05 u Mozzartbet

”Sveci” su vratili titulu na Park Prinčeva, ali sumnjamo da su navijači prezadovoljni epilogom sezone u kojoj je to jedini trofej za super tim iz Pariza. Kada je Lionel Mesi, sav u suzama, letos obznanio da prelazi u ”grad svetlosti”, već su počele špekulacije s kim će PSŽ igrati u finalu Lige šampiona. Međutim, ”ušati” pehar je još jednom ostao san za Pari Sen Žermen, a srušio ga je Real u Madridu, čitaj Karim Benzema. Ukoliko se dogodi najavljivan odlazak Kilijaa Mbapea iz Pariza, pitanje je da li će ”sveci” u dogledno vreme biti takvi favoriti u elitnom takmičenju kakvi su bili sada. Ostaje im da se od sezone, ali i navijača, oproste pobedama u Ligi 1, jedinom takmičenju koje im je preostalo, a ove subote je ”na meniju” Lans. ”Kanarinci” su igrali odlično ove sezone, pa su još uvek kandidati i za treće mesto, ono koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Iza sebe imaju tri vezane pobede i to protiv Nice i Monpeljea na svom terenu i prošlogodišnjeg šampiona u Lilu. Neće se predati ni na Parku Prinčeva, pa očekujemo da bar jednom pogode mrežu Parižana. Naš predlog je, domaćin daje dva gola uz igru gol-gol, a za T12+,GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 19.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.