Tiket za veče (nedelja, 24.04.2022)

tiket dana

Dan je bio uzbudljiv sa dosta iznenađenja, a včernji program je nešto siromašniji. Ipak, postoji mogućnost za ”vađenje”. Kvote su podložne promenama.

Rozenborg – Molde – T22+,GG @ 2.95 u Mozzartbet

Rana je faza šampionata u Norveškoj, ali se već sada može zaključiti da će biti neizvesnija nego nekoliko prethodnih. Naime, dve poslednje sezone Bode/Glimt je osvajao naslov, pre toga je dominirao Molde, a jedino je prošle sezone bilo malo neizvesnosti, skoro so samog finiša. Sada su na vrhu table Bodo i Lilester, ali ni oni nemaju maksimalan učinak iz tri kola. Rozenborg je sakupio pet bodova, ali još nije dođiveo poraz. ”Ruže su u prvom kolu uzele bod na gostovanju šampionu, bili je 2:2, zatim su pobedile Odd minimalnim rezultatom, da bi u prošlom kolu osvojili bod u Sarpsborgu. Molde je već upisao jedan poraz, neočekivan na svom terenu od Lilesterma, ali su u prva dva kola slavili protiv Valerenge i Stromsgodseta. U prošloj sezoni Molde je dva puta slavio protiv Rozenborga, 3:2 u Trondhajmu i 4:1 u Moldeu. I sada očekujemo golove, pa je naš tim gost daje dva gola uz gol-gol. Za T22+,GG kvota je 2.95 u kladionici Mozzartbet.

Koper – Olimpija – 1 @ 2.70 u Mozzarbet

Pomalo neočekivano Koper je i dalje u konkurenciji za osvajanje titule. To samo pojačava draž u slovenačkom prvenstvu, s obzirom da je prošle sezone prvak bila Mura, ranije Olimpija, a pre toga je bila dominacija Maribora, uz dve uzastopne titule Domžala pre 15 godina. Koepr je na drugom mestu, ima 4 boda manje od Maribora, ali bi trijumfom nad Ljubljančanima ponovo razliku spustio na samo bod. U subotu je Maribor slavio u Sežani protiv Tabora, i to posle preokreta, što pokazuje da je liga dosta izjednačena. Koper je u seriji od pet pobeda i osam utakmica bez poraza, dok su ”zmajčeki” pobedili samo dva puta u poslednjih šest utakmica. Oni su trenutno treći i pokušavaju da sačuvaju mesto koje vodi u Evropu. U aktuelnoj sezoni ovo je peti duel ove dve ekipe, u tri prvenstvena po jedna pobeda oba tima i jedan remi, dok je Koper slavio u Kupu. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.70.

Rems – Marsej – 2,2+ @ 2.55 u Mozzartbet

U poslednjoj utakmici 34. kola francuske Lige 1 Olimpik ima teško gostovanje u Remsu. Za goste je dodatni problem činjenica da već u četvrtak igraju prvi meč polufinala Lige konferencija u Roterdamu protiv Fejnorda. Mada ih na domaćem planu očekuje borba za očuvanje drugog mesta koje donosi direktan plasman u Ligu šampiona, evropski pehar bi baš legao timu iz najveće francuske luke. Rems je u mnogo lagodnijoj poziciji, ne mogu da ispadnu, ali ni dy se bore za Evropu, pa igraju samo za svoj račun i za što bolji utisak. Tako su na prošlom meču na svom terenu pobedili prošlogodišnjeg prvaka, ekipu Lila i tako učinili uslugu i Marseju. Olimpik je u stvarno dobroj formi, u poslednjih deset utakmica, računajući sva takmičenja, imaju devet pobeda i poraz od Pari Sen Žermena prođđle nedelje, pa očekujemo da u istom ritmu odigraju u Remsu i slave uz bar dva data gola. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju veče u kladionici Mozzartbet iznosi 20.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.