Tip dana: Sasuolo – Juventus: Težak ispit za “staru damu” u Ređo Emiliji!

U ponedeljak je veoma interesantna ponuda za klađenje pošto je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola ugostiti Juventus.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sasuolo: Ovaj tim može svakog da pobedi, ali i od svakog da izgubi!

Prošla sezona je bila i te kako uspešna za tim iz Ređo Emilije, ali je nažalost klub ostao bez trenera Roberta De Zerbija koji je u međuvremenu prešao u Šahtjor, i pomogao ovom ukrajinskom timu da preko favorizovanog Monaka dođe do plasmana u Ligu šampiona.
Bilo kako bilo, njega je na klupi nasledio mladi Alesio Dionizi i kako sada stvari stoje utisak je da se ništa bitno u filozofiji igre Sasuola nije promenilo u odnosu na prošlu sezonu.
Naime, klub iz Ređo Emilije i dalje igra za gol više, postiže dosta pogodaka, ali i dosta prima, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu.
U ovom trenutku se tm iz Ređo Emilije nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, a u prošlom kolu su izabranici trenera Dionizija poraženi na gostovanju kod Kaljarija, kome su bodovi bili preko potrebni na tom susretu.
Taj duel je završen rezultatom 1:0, što je bio šesti poraz na strani za desetoplasiranu ekipu na tabeli, koja u poslednje vreme pruža fenomenalne partije na domaćem terenu.
Naime, na četiri poslednja susreta na “Mapei” stadionu, Sasuolo je ostvario čak tri trijumfa uz jedan remi, a mora se priznati da protivnici na tim duelima nisu bili nimalo naivni, što nam najbolje pokazuje i trijumfom u poslednjem meču na domaćem terenu protiv Atalante kada je bilo 2:1.
Takođe, u tom periodu je desetoplasirani tim na tabeli uspeo da remizira i sa ove sezone sjajnom Romom u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:2, ali i da pobedi Fiorentinu koja se bori za plasman u Ligu Evrope.
Što se tiče izostanaka za ovaj duel sa Juventusom, trener Dionizi neće moći da računa na Obianga i Toljana, ali je ipak utisak da njegov kolega na klupi “stare dame” ima daleko više problema pred ovo teško gostovanje u Ređo Emiliji.

Juventus: “Stara dama” mora da zadrži četvrtu poziciju!

Sigurno je da smo dolaskom Masimilijana Alegrija očekivali od Juventusa napad na Skudeto, međutim već nakon nekoliko uvodnih mečeva je bilo jasno da od toga neće biti ništa.
Kako je vreme prolazilo tako je Juve pružao sve bolje partije a stvari su drastično krenule na bolje od kako je ovaj tim pojačao Dušan Vlahović koji igra fenomenalno ove sezone.
U jednom trenutku je “stara dama” bila veoma blizu da se ponovo uključi u borbu za Skudeto, međutim, deluje da je remi u prošlom kolu na svom stadionu sa Bolonjom bio i oproštaj ovog tima od bilo kakvih ambicija koje imaju veze sa titulom šampiona Italije.
Kao što smo već napomenuli, tim iz Torina je u prošlom kolu samo remizirala na svom terenu protiv “žilave” Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz podatak da su “bjankoneri” do remija došli golom upravo Vlahovića u sudijskoj nadoknadi.
Kako je tekla sezona tako je primarni cilj Juventusa postao plasman u Ligu šampiona, i kako sada stvari stoje deluje da ćemo “staru damu” tamo i gledati naredne sezone.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, treba napomenuti da je tim iz Torina bez većih problema došao do plasmana u nokaut fazu i to sa prvog mesta u grupi ispred aktuelnog šampiona Evrope Čelsija.
Nakon što je obavljen žreb za osminu finala i dobijen Viljareal, svi u klubu su smatrali da će Juve doći do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, ali je onda “žuta podmornica” priredila pravu senzaciju i nakon 1:1 na “El Madrigalu” slavila na strani sa 0:3 i došla do zasluženog plasmana među osam najboljih evropskih ekipa.
Na poslednjih pet mečeva u Seriji A, Dušan Vlahović i drugari su ostvarili tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a ne treba zaboraviti ni da su “bjankoneri” u međuvremenu uspeli da dođu do plasmana u finale Kupa, nakon trijumfa nad Fiorentinom.
Za kraj, Masimilijano Alegri ima velikih problema pri odabiru sastava za ovaj duel sa Sasuolom, pošto italijanski stručnjak neće moći da računa na Kjezu, Kvadrada, Lokatelija, Mekenija i najverovatnije i Artura.

Naš predlog

Mečevi Sasuola, pogotovu oni u Ređo Emiliji nam uvek donose pregršt golova pa smo mišljenja da će eto biti slučaj i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.67.
Pored toga što Domeniko Berardi i drugari igraju mečeve sa velikim brojem golova na “Mapei” stadionu, ovaj tim retko gubi i mišljenja smo da će domaći tim i ovog puta ostati neporažen, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.94.
Za kraj, mišljenja smo da bi tim iz Ređo Emilije mogao da postigne dva ili više gola Juventusu čija odbrana nije na svom prepoznatljivom nivou, pa vam zato savetujemo da odigrate igru D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.