POČETAK KOŠARKAŠKOG SPETKAKLA JE SVE BLIŽI – Evo kako da osvojiš karte za F4 Evrolige!

Promocija IGRAJ ZA KATAR je oborila sve rekorde, ali to nije jedino takmičenje koje smo mogli da vidimo u režiji kladionice Meridian, koje je izazvalo veliki broj pozitivnih reakcija.

Budući da će Beograd biti domaćin jednog spektakularnog takmičenja od 19. do 21. maja, najbolja kladionica u regionu odlučila je da nagradi svoje najvernije igrače fenomenalnim poklonima.

Beograd će krajem maja biti domaćin finalnog turnira na kome će se naći četiri najbolja košarkaška tima u Evropi, što je dalo podsticaja kladionici Meridian da napravi nešto spektakluarno.

Nećemo mnogo okolišati, već ćemo brzo preći na stvar – MERIDIAN DELI 3X2 KARTE, ALI I VRHUNSKE KEŠ BONUSE ZA F4 EVROLIGE U BEOGRADU

Biće organizovano još jedno sjajno takmičenje, koje će biti odličan pokazatelj koliko ste dobri poznavaoci aktuelnih dešavanja u najjačem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu!

Sve što je neophodno jeste da pogodite najveću kvotu na tiketu koja sadrži samo igru „poeni igrača (više)“. Meridian će častiti najbolja tri igrača i to na sledeći način.

Prvoplasirani će dobiti dve karte za finalni turnir, ali i 15.000 RSD bonusa. Drugo mesto vredi dve karte + 5.000 RSD bonusa, dok će trećeplasirani takmičar dobiti dve karte i 2.500 RSD bonusa.

Kompletna ponuda je i više nego impresivna, a kako bi sve prošlo u najboljem redu predlažemo vam da brzo prođete pravila igre koja su laka i jednostavna.

Sve do 10. maja u 23:59h u promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji.

Vremena je dovoljno, te ukoliko još uvek nemate otvoren korisnički nalog idealno bi bilo da to učinite već danas jer – verujte nam, za tako nešto imate dvostruko dobar razlog!

Ne samo da ćete moći da uđete u igru za karte za finalni turnir Evrolige, već ćete na ime poklona dobiti 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Da li može bolje? Smatramo da ne, zato brzo posetite meridianbet.rs i postanite deo najbolje porodice na Balkanu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.