Tip dana: Bolonja – Inter: Ulog je Skudeto! Mogu li “neroazuri” do trijumfa na teškom gostovanju?

U sredu je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali zaostali duel italijanske Serije A u kom će Bolonja na stadionu “Renato Dal'Ara” ugostiti Intera.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Bolonja: Opstanak je osiguran što je svakako najbitnije!

Sve dok Siniša Mihajlović nije preuzeo Bolonju, ova ekipa se po nepisanom pravilu uvek borila za opstanak u društvu najboljih, a neretko smo ovaj tim gledali i u Seriji B.
Ipak, od kako je popularni “Miha” stigao na stadion “Renato Dal’ Ara”, Bolonja iz godine u godinu ide stepenicu više, i samo je pitanje trenutka kada će se ovaj tim boriti za plasman u neko od evropskih takmičenja.
Deluje da se ove sezone kockice za to nisu poklopile pošto se u ovom trenutku Bolonja nalazi na sredini tabele, preciznije na trinaestom mestu, i utisak je da ova ekipa ne može ni gore ni dole na tabeli.
Ipak, mora se priznati da izabranici Siniše Mihajlovića koji se ponovo suočava sa teškom bolešću igraju sjajno u poslednje vreme pa je tako tim sa stadiona “Renato Dal’ Ara” na poslednja četiri susreta bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila jedan trijumf, uz čak tri remija, a mora se priznati da protivnici nisu bili nimalo naivni.
Najbolji pokazatelj za to su nerešeni ishodi na gostovanjima prvo kod Milana kada nije bilo golova, a onda i kod Juventusa, uz podatak da je Bolonja na tom duelu vodila sve do sudijske nadoknade, kada je Vlahović postigao svoj novi pogodak.
U prošlom kolu su Mihini puleni remizirali na svom terenu protiv Udinezea u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je trinaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala sedamnaest mečeva na svom stadionu i ostvarila sedam trijumfa, četiri remija i šest poraza, a poslednji neuspeh na svom terenu Bolonja je doživela sredinom marta kada su poraženi od Atalante, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče izostanaka za ovaj duel, srpski strateg neće moći da računa na Medela koji ima crveni karton i Mihaela koji ima problema sa leđima, dok su svi ostali fudbaleri spremni za ovaj zaostali duel.

Inter: Meč sezone za “neroazure”!

Kao što smo već dosta puta napomenuli malo ko je očekivao da će Antonio Konte napustiti Inter nakon onakve prošle sezone u kojoj su “neroazuri” od prvog do poslednjeg minuta dominirali u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i došli do “Skudeta” posle deset godina.
Ruku na srce, veliki udeo u odlasku sjajnog italijanskog stručnjaka imala je i uprava kluba koja je prodala dva verovatno i najbolja fudbalera iz prošle sezone – Hakimija i Lukakua koji su nastavili karijeru u PSŽ-u, odnosno u Čelsiju.
Za novog trenera je imenovan Simone Inzagi što je za mnoge bilo veliko iznenađenje, a kako sada stvari stoje ispostaviće se da je to bio sjajan posao.
Naime, pre svega bivši trener Lacija je uspeo nešto što dosta njegovih prethodnika nije, a to je da sa milanskim gigantom dođe do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, gde je nažalost ovaj tim u dvomeču eliminisan od Liverpula, ali daleko od toga da se Inter obrukao u tim duelima, pošto je na “Đuzepe Meaci” Liverpul slavio sa 0:2, uz pregršt propuštenih šansi domaćina za postizanje gola, dok je revanš na “Enfildu” završen rezultatom 0:1 u korist italijanskog predstavnika.
Što se Serije A tiče, tim iz Milana drži apsolutno sve u svojim rukama, pošto se u ovom trenutku “neroazuri” nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na vodeći Milan koji ima i meč više, pa bi eventualnim trijumfom na gostovanju kod Bolonje, Inter došao do prve pozicije na tabeli na samo četiri kola pre kraja šampionata.
Uostalom, računica je jasna, ukoliko aktuelni šampion Italije pobedi sve mečeve do kraja doći će do novog Skudeta, a u prošlom kolu je ova ekipa samo još jednom nagovestila da se nalazi u sjajnoj formi pošto je na svom terenu bez većih problema savladana Roma, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Što se izostanaka tiče, Simone Inzagi za ovo gostovanje kod Bolonje neće moći da računa na Artura Vidala, dok je pod velikim znakom pitanja Robin Gosens.

Naš predlog

Računica je jasna. Ukoliko Inter slavi na ovom nimalo naivnom gostovanju imaće bod prednosti u odnosu na drugoplasirani Milan i imaće velike šanse da na kraju drugi put uzastopno dođe do Skudeta.
Smatramo da ovu priliku izabranici Simonea Inzagija neće propustiti, pa vam zbog toga savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.45.
Takođe, mišljenja smo da će milanski gigant postići makar dva gola na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 1.49.
Za kraj, deluje da će Inter od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Bolonje kako bi što pre došao do vođstva, pa vam zato toplo preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.