Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igraju dve utakmice četvrtfinala u Evroligi, ali i Evrokupu, s tim da su utakmice u slabijem takmičenju eliminacione. Predložene kvote i granice podložne su promenama.

Ševon Šilds (Olimpija Milano) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Pokazalo se da kad igra Šilds, igra i Olimpija. Danski reprezentativac odigrao je fantastičan drugi meč serije protiv Efesa, za razliku od prvog, i košarkaši iz ”grada mode” su izjednačili u pobedama. Međutim, ostali su bez prednosti domaćeg terena i pred njima je težak zadatak da dobiju bar jedan duel, od naredna dva, u Istanbulu, i tako izbegnu eliminaciju u četvrtfinalu. Veliki problem za tim Etorea Mesine je to što je u Tursku odveo veoma oslabljen sastav. Neće biti od ranije povređenom Luiđija Datomea, a veliki udarac je i teža povreda Nikolo Melija, najkorisnijeg igrača Olimpije, koji je završio sa nastupima u plej-ofu. Nema ni Grka Mitoglua zbog suspenzije, a u prethodnom meču se u finišu povredio i Serhio Rodrigez. Sve pada na leđa Šildsa, ali čak i da ponovi partiju iz drugog meča, moraće da ima pomoć još od nekog igraa. Naš predlog je + poeni na Ševona Šildsa, a granica je 13,5 u kladionici Mozzartbet sa koeficijentom koji iznosi 1.85.

Vasilije Micić (Anadolu Efes) + poeni (granica 16,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Obrni-okreni, sve u timu šampiona Evrope ponovo zavisi od osovine Micić-Larkin. Dvojac koji je doveo Efes do prve titule najboljeg na Starom kontinentu nije funkcionisao najbolje tokom regularnog dela sezone, pa je zato Efes i ušao bez prednosti domaćeg parketa u ovu četvrtfinalnu seriju protiv Olimpije. Sve te loše rezultate neutralisali su jednom fantastičnom igrom i pobedom u prvom meču. Larkin nije bio na svom nivou tokom regularnog dela sezone, ali je u plej-ofu pokazao o kakvom se strelcu radi. Vasa Micić je na standardnom nivou, a kada to kažemo mislimo da je izvanredan. U prva dva meča ubacio je 34 poena, 16 pa 18 i najzaslužniji je što sada ”pivari” imaju priliku da sa dve pobede u ”Sinan Erden Areni” odu na Fajnal-for. Očekujemo da prošlogodišnji MVP opet bude sa odličnim učinkom i predlažemo + poene na srpskog plejmejkera. Kvota za više od 16,5 koševa u kladionici Mozzartbet je 1.85.

Ante Žižić (Makabi) + poeni (granica 8,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Čini nam se da je pred ”Ponosom Izraela” gotovo nemoguća misija. Veoma lako su položili oružje u prva dva meča sa Realom u Milanu, pa sada moraju da dobiju oba duela u Tel Avivu da bi ponovo otišli u glavni grad Španije. Čak i da izjednače, teško je poverovati da mogu pobediti u majstorici protiv reala u Madridu. Šta je tu je, sigurno da je prvi cilj izbeći metlu i dobiti bar ovaj treći duel. U prva dva su gotovo svi pobacili, u drugom meču nijedan košarkaš Makabija nije bio dvocifren, a jedan od onih od koga se očekivalo mnogo više, je hrvatski centar Ante Žižić. Bivši centar Klivlenda je u dva meča ubacio ukupno 10 poena, ali je i igrao malo. U prvom je postigao samo 2, dok je u drugom bio solidan sa 8 poena i 4 skoka. Rivali pod koševima su opasni, ali Žižić može mnogo bolje. Naš predlog je da će centar Makabija postići više poena od ponuđene granice, a ona je na 8,5 poena. Za + u kladionici Mozzartbet kvota je 1.85.

Najdžel Vilijams Gos (Real Madrid) + poeni (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Pablo Laso je isterao svoje, odrekao se usluga Treja Tompkinsa i Tome Ertela, dvojice važnih igrača u regularnom delu sezone. Ekipa se posle toga konsolidovala, ušla u plej-of sa dobre četvrte pozicije, a posle dva meča sa Makabije imaju veliku prednost i nedostaje im još trijumf za dolazak u Beograd na Fajnal-for. Pošto je Ertel van tima, ulogu prvog plejmejkera preuzeo je Najdžel Vilijams Gos, koga mnogo češće nego ranije odmenjuje iskusni Serhio Ljulju. Bivši košarkaš Partizana je odigrao odlično u prvom meču, ubacio je 11 poena, ali je u drugom bio još efikasniji i postigao 13 koševa. NVG ne šutira mnogo, ali odlično komanduje igrom. Verujemo da će sličan učinak imati i u Tel Avivu, pa predviđamo da će preskočiti granicu od 7,5 poena koliko je ponuđeno u kladionici Mozzartbet. Kvota za + poene je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu sa poenima košarkaša u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.