Tiket dana (utorak, 26.04.2022)

tiket dana

Od večeras počinje rasplet u evropskim kupovima. Na programu je prvi polufinalni meč u Ligi šampiona, prava poslastica, okršaj Mančester Sitija i Real Madrida. Ipak, uzbudljivo će biti i na terenima u engleskim nižim liga,a Austriji, Srbiji, Kipru… Kvote iz tiketa podložne su promenama.

Fulam – Notingem Forest – GG3+ @ 2.20 u Mozzartbet

Fulam je osvojenim bodom u Bornmutu i zvanično obezbedio povratak u Premijer ligu. Doduše da su sačuvali gol prednosti, koji im je doneo Aleksandar Mitrović, i da nisu domaći izjednačili u sudijskoj nadoknadi, već bi mogli da proslavljaju i titulu u Čempionšipu, ovak potrebno im je da osvoje još tri boda. To mogu već protiv ”šumara” iz Notingema, u zaostaloj utakmici 39. kola, ali treba zanti da su i gosti izuzetno zainteresovani za ishod ovog meča, čak i više od svog domaćina. Notingem Forest, dvostruki osvajač nekadašnjeg Kupa Šampiona, predugo tavori u drugoj ligi, a ove sezone su se dobrim rezultatima izborili da budu u najužem krugu kandidata za prolaz u elitu. Nžalost po njih, teško će to uraditi na direktan način, osvajanjem jednog od prva dva mesta, već će, sva je prilika morati u plej-of, sa još tri tima. Postoji šansa ukoliko dobiju sve četiri utakmice, koliko im je preostalo, da prestignu Bornmut, ali bi i ”trešnjice” negde neplanirano morale da izgube vodove, pored poraza u međusobnom duelu, koji očekuje ova dva tima. Trenutno Forest ima pet bodova manje, ali ako bi slavili na Krejven Kotidžu, pojavila bi se šansa. Dakle, gosti moraju da igraju na pobedu, a domaćin će sve učiniti da najbolji strelac i igrač tima, Aleksanadr Mitrović, postigne još dva gola i postane apsolutni rekorder po broju pogodaka u čempionšipu. Srpski strelac je sada na koti 41, ali ima još tri meča pred sobom. Biće ovo, po svemu sudeći, otvoren meč, a golova bi trebalo da bude na obe strane. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet kvota je 2.20.

Sanderlend – Roteram – 1 @ 2.35 u Mozzartbet

Slučaj je namestio da se ovako važan meč u Ligi 1 igra neposredno pred poslednje kolo. Naime, ovo je zaostali meč 40. kola, a ispostavilo se da obema ekipama bodovi život znače. Roteram je jedno vreme bio gotovo siguran da će direktno u Čempionšip, odnosno da će biti na jednom od prva dva mesta. Međutim, u prethodnih šest kola Roteram Junajzed je izgubio četiri puta i došao u situaciju da ne sme da izgubi u Sanderlendu ako želi da ostane drugi. U prošlom kolu su pobedili Oksford i stigli do neophodnog kiseonika, ali im sada treba četiri boda iz preostala dva meča. Problem je što su rivali timovi koji su bodovi takođe neophodni, Sanderlendu za plasman u plej-of, a Džilindžemu, protivniku u poslednjem kolu, za opstanak u trećoj ligi. Ne uliva nam Roteram poverenje, kao da su potonuli u najgorem trenutku, za razliku od Sanderlenda koji je bez poraza na poslednjih 11 prvenstvenih mečeva. ”Crne mačke” iz Sanderlenda su dobile prethodnih pet mečeva na svom ”Stadionu svetlosti”, mada su im svi rivali bili timovi iz donjeg dela tabele. U ovakvoj situaciji domaći teren može biti velika prednost i čini nam se da je Sanderlend bliži trijumfu, dok će Roteram morati da pobedi u Džilindžemu u poslednjem kolu. Naš predlog je jedinica, a za pobedu domaćina u kladionici Mozzartbet koeficijent je 2.35.

Iksiter – Berou – 1,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Domaći tim je jako blizu direktnog plasmana u Ligu 1. Iksiter je trenutno na drugom mestu, a ovaj duel sa Berouom trebalo je da s odigra u okviru 33. kola. Ispalo je bolje ovako za obe ekipe što je odložen. Iksiter očekuju dva teška rivala nakon ovog meča, gostuju Nortemptonu i dočekuju Port Vejl, dva tima koja se takođe bore za direktan ulazak u viši rang. Trijumf nad Berouom, koji je tek 21. ali sa sedam bodova više od prvog tima ispod crte, mogla bi da znači da je Iksiter već u Ligi 1, pošto bi stekao osam bodova viška u odnosu na četvrtoplasirani Port Vejl, dva kola pre kraja. Navijači će pohrliti na Sent Džejms parku u Iksiteru, gradu na jugozapadu Engleske i pomoći svojim ljubimcima da se dočepaju treće lige. Ne sumnjamo u trijumf protiv Beroua koji se znatno poravio u prethodnim kolima i osvojio sedam bodova u tri prethodna kola. Sa tim učinkom uspeli su da tri utakmice pre kraja obezbede status u ovom rangu i za narednu sezonu. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a za 1,2+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.