ELITNI MIKS U MERIDIANU – Liga šampiona, NAJVEĆE KVOTE i karte za Svetsko prvenstvo!

Gotov je jedan duel u okviru polufinala Lige šampiona, ali daleko od toga da smo sve mogli da vidimo. To važi i za fudbalske čarolije, ali i za najveće kvote na svetu koje možete pronaći samo u kladionici Meridian.

Fudbaleri Mančester Sitija i Real Madrida su pokazali odlično fudbalsko umeće, što se očekuje i od asova koji nastupaju za Liverpul i Viljareal.

Engleski velikan je izraziti favorit u dvomeču sa „žutom podmornicom“, međutim španski tim je već pokazao da niko ne sme da ga potceni, jer će u suprotnom biti surovo kažnjen.

Ali, pre nego što pređemo sa kratkom analizom duela Liverpul – Viljareal imamo jedno važno obaveštenje koje može mnogo toga da promeni.

Kladionica Meridian uvek pronađe način da iznenadi svoje potencijalne korisnike, tako će biti i ovog puta.

Spremno vam je nešto potpuno neverovatno, a sve što je potrebno jeste da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs. Evo o čemu je reč…

Svakog novog registrovanog korisnika kladionica Meridian nagrađuje sa 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Kada zgrabite fenomenalan bonus sledi upoznavanje sa sjajnom ponudom, pre svega sa onim što može da nam donese meč između Liverpula i Viljareala.

Prva pomisao kada pogledamo ovaj par jeste svakako da li Viljareal može da napravi još jednu senzaciju u Ligi šampiona?

Izabranici vrhunskog stručnjaka Unaija Emerija su do polufinala uspeli da izbace ekipe poput Juventusa i Bajern Minhena. „Žuta podmornica“ igra dosta tvrdo na mali broj golova, ali videćemo kako će se snaći protiv Liverpula.

Sadio Mane i Mohamed Salah su sigurno naoštreni da pokažu kako nije realno očekivati da se Viljareal plasira u finale Lige šampina, ali moramo biti svesni činjenice da je fudbal jedna specifična igra u kojoj je sve moguće.

Bukmejkeri Meridiana su u skladu sa značajem susreta drugog polufinalnog para u Ligi šampiona napravili najbolju moguću ponudu.

Kao što je i očekivano, Liverpul je neprikosnoveni favorit sa kvotom 1.30. Kvota na pobedu Viljareala je dosta veća – 9.60. Kvota na popularni „iks“ iznosi 5.80.

Dok razmišljate kako najbolje da iskoristite pomenute koeficijente toplo vam preporučujemo da se osvrnete na do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima – IGRAJ ZA KATAR.

Kladionica Meridian svakoga dana organizuje interesantne izazove za registrovane korisnike, a evo šta je to spremno za sredu.

DNEVNI IZAZOV 26.04: Neophodno je odigrati najviše tiketa sa parovima iz PES i FIFA elektronskih liga. Dobitni tiketi vrede duplo više!

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Zaključak je jasan, magija je u Meridianu, samo treba da je pokrenete!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.