Tiket dana (sreda, 27.04.2022)

tiket dana

Pored drugog polufinala Lige šampiona danas se igra i na Apeninima, a na programu su tri zaostala meča. Igraće se i u Poljskoj, Češkoj i Engleskoj. Kvote koje su u tiketu podložne su promenama.

Midlzbro – Kardif – 1,0-3 @ 2.05 u MaxBet

Domaćin je, čini se, sve što je mogao uspeo da upropasti. Bili su gotovo siguran učesnik doigravanja, a sada je sve to na dugačkom štapu. Doduše, šansa još uvek postoji, ukoliko dobiju zaostali meč protiv Kardifa, biće na samo dva boda zaostatka za šestoplasiranim Šefild Junajtedom, a ostaće još dva kola. Posle Velšana igraju kući sa Stoukom i gostuju kod Prestona, pa bi sa svih devet bodova iz ta tri meča imali realne izglede da uskoče u poslednji vagon poslednjeg voza. Ako pogledamo unazad, nikako nam nije jasno kako su uspeli da u poslednjih pet utakmica uzmu samo dva boda. Rivali jesu bili teški, između ostalih tri prvoplasirane ekipe Fulam, Bornmut i Hadersfild, ali poraz od Hala nikako nije bio planiran. Što je najgore, M'Boro je postigao samo jedan jedini gol, i to u subotu u remiju kod Prestona. Kardif kao da se već raspustio, ima četiri poraza u poslednjih pet kola, ali je na sigurnom i ne preti im nikakva opasnost oko opstanka. Domaćin bi morao da pokuša da sačuva nadu, pa predlažemo jedinicu uz malo golova. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Rapid – Austrija Klagenfurt – 1,2+ @ 1.75 u MaxBet

Bečlije su u dva prethodna kola igrale protiv Šturma, uspeli su da osvoje samo jedan bod i definitivno su ostali bez šansi za osvajanje drugog mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona. Da su pobedili dva puta tim iz Graca, imali bi bod više, pa bi oni bili ti koji su u boljoj situaciji pred poslednja četiri kola. Šta je tu je, Rapidu ostaje da se izbori za treću poziciju i Ligu Evrope, što je ipak korak nazad u odnosu na dve prethodne sezone. Austrija iz Klagenfurta je poslednja u plej-of grupi, ali su njihove ambicije plasmanom u doigravanje za titulu ispunjene. Međutim, njihove realne šanse da budu čak i treći uopšte nisu zanemarljive, pogotovo ako slave u prestonici protiv Rapida. U poslednjih osam kola tim iz Klagenfurta je pobedio samo jednom, pa nismo uvereni u njihovu sposobnost da pobede tim kakav je Rapid, pošto to nisu uspeli u tri ovogodišnja međusobna duela, inače jedina koja su ovi timovi odigrali u istoriji. Prvi duel bio je remi u Klagenfurtu, a onda je Rapid slavio sa 3:0 u prvenstvu i 3:1 u plej-ofu. Pobeda domaćina trebalo bi da bude sigurna, a zbog koeficijenta dodajemo i dva gola na Rapid. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.75.

Arka – LKS Lođ – 1 @ 2.12 u MaxBet

Tim iz Gdinje zadržao se u drugoj ligi viđe nego što su očekivali. Tim koji je, ne tako davno, osvojio Super kup Poljske, i to pobedom nad, u to vreme, neprikosnovenom Legijom, ispao je iz elite i evo već drugu godinu su tu. Imaju šansu da se vrate ovog proleća, trenutko se nalaze na trećem mestu, pet kola pre kraja, a u Ekstraligu direktno idu dve prvoplasirane ekipe. Istina, timovi koji budu od 3. do 6. mesta igraće u doigravanju za još jedno mesto, ali je mnogo lakši put biti barem drugi. Na tom mestu je sada čuveni Viđev iz Lođa, koji ima dva boda više od Arke, dok je prvoplasirana Legnica jednom nogom već u eliti. U Gdinju dolazi drugi tim iz Lođa, ekipa LKS-a, koja je takođe pre dve godine igrala u Ekstraklasi, ali samo jednu sezonu. I LKS je blizu doigravanja, trenutno su na deobi 6. mesta sa još dve ekipe, pa je i njima duel sa Arkom veoma bitan. Međutim, Arka je odigrala devet prvenstvenih utakmica u 2022. godini, pobedila je osam puta, a samo jednom je remizirala. Kada imate takav niz iza sebe, logično je očekivati da ga nastavite. Naš predlog je jedinica, a za pobedu domaćina kvota je 2.12 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.