Tiket dana (petak, 29.04.2022)

tiket dana

Polako ulazimo u ciljnu ravninu kada je fudbalska sezona u pitanju. Većina liga privodi se kraju, u nekima je mnogo toga već poznato, dok se u većini rasplet očekuje u naredna dva, tri kola. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Zandhauzen – Šalke – 2,2+ @ 2.16 u Meridianbet

”Kraljevsko-plavi” imali su veliku šansu da se izdvoje na čelu tabele posle prethodnog kola, koju nisu iskoristili. U nemačkom klasiku, samo sada ne u Bundesligi, nego u Cvajti, dočekali su Verder iz Bremena i veoma se loše proveli. Pred krcatim tribinama ”Feltins Arene” u Gelzenkirhenu, ”zeleni” iz Breman su očitali pravu fudbalsku lekciju Šalkeu i slavili sa 4:1. Pali su na drugo mesto tri kola pre kraja i moraće dobro da se pomuče da ga zadrže i tako izbore direktan povratak u Bundesligu. Zato u Zandhauzenu ne dolazi u pitanje nikakav drugi ishod osim pobede gostiju, iako su domaći u odličkoj formi i bez poraza su na poslednja četiri meča, a samo su jednom izgubili u poslednjih 12 kola. Zandahauzen je iznenadio u Nirnbergu u nedelju, ne samo svog rivala već i mnoge kladioce i slavio sa 4:2. Posle ove dobre serije rezultata, od tima koji su mnogi otpisivali, stigli su nadomak opstanka u Cvajti. Da bi i matematički ostali treba im još bod, ali verujemo da su sigurni čak i sa tri poraza, pošto beže Drezdenu čak osam bodova, a ovaj tim je prvi ispod crte. Kiksu Šalkea nadaju se Darmštat i Sankt Pauli, dok neku svoju šansu vide i Hamburger i Nirnberg. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju, a za 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.16.

Fenerbahče – Gaciantep – 1,3+ @ 2.01 u Meridianbet

Fener se nalazi u fantastičnoj formi i preuzeo je drugo mesto od Konjaspora. Ima samo bod više, pa će morati da se potrudi da ne ispusti tu prednost u preostala četiri kola. Međutim, već u narednom kolu Fenerbahče gostuje kod Bešiktaša, što je verovatno najteži ispit do kraja sezone jer su im ostali još dueli sa Karagumrukom i Malatijom. Niz od šest pobeda očekujemo da nastave protiv Gaciantepa, ekipe iz donjeg dela tabele, koja nema briga oko opstanka. Gaciantep se nalazi na 15. mestu ali sa čak deset bodova više od prve ekipe ispod crte, pa ne bi trebalo da imaju bilo kakvih problema da i naredne sezone budu deo elite. U prošlom kolu Fener je više nego ubedljivo pobedio u Rizeu, međutim pomogao im je domaći fudbaler Fabrisio koji je dobio crveni karton u 1. minutu meča. Na kraju je bilo 6:0 za goste. Drugo mesto donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona i to bi za Fener bio odličan rezultat nakon nekoliko sušnih sezona. Pehar šampiona ide Trabzonu, i to je bilo jasno negde na polovini prvenstva. Što se ovog meča tiče, jedinica ne bi smela da izostane, a golova bi trebalo da bude barem tri. za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.01.

Genk – Mehelen – 1x,0-3 @ 2.02 u Meridianbet

Pored plej-ofa koji se igra u Belgiji za titulu, u kome nastupaju četiri prvoplasirane ekipe nakon regularnog dela sezone Župiler lige, timovi koji su bili plasirani od 5. do 8. mesta igraju svoju mini ligu za jednu upraženjenu evropsku vizu. Pored Genka i Mehelena tu su još Gent i Šarlroa, a posle prvog kola mnogo su zadovljniji večerašnji rivali. Genk je slavio minimalnim rezultatom na gostovanju u Gentu, dok je Mehelen na svom terenu, na isti način, rezultatom 1:0, pobedio Šarlroa. Gent vodi na mini tabeli sa 31 bodom, zahvaljujući učinku posle prvih 30 kola, Genk sada ima dva manje, a toliko je sakupio i Mehelen. Ako neko gostovanje ne odgovara Mehelenu, to je ovo u Genku. Naime, ovaj tim je izgubio poslednjih 11 utakmica u Genku, računajući sva takmičenja, a poslednji trijumf zabeležili su pre više od 13 godina. Sve nam govori da bodovi ostaju u Genku, ali ćemo biti oprezni i ograditi se jednim iksom, uz mali broj golova. Za kombinaciju 1x,0-3 u kladioniic Meridianbet koeficijent iznosi 2.02.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 8.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.