Tiket za veče (subota, 30.04.2022)

tiket dana

Posle mnogo dnevnih uzbuđenja, pred nama je nešto mirnije veče, ali ne bez zanimljivih utakmica. Kvote koje smo predložili podložne su promenama.

Darmštat – Aue – 1/1,2+ @ 2.05 u Meridianbet

Za tim iz malog gradića u blizini Frankfurta ovo je idealan gost. Tim Auea je jednom nogom u trećoj ligi, a sigurni smo da će posle ovog meča biti i sa obe. Tri kola pre kraja imaju sedam bodova manje od drezdena koji je na mestu koje vodi u baraž, pa je očigledno da će se Aue pridružiti Ingolštatu u nižem rangu. Darmštat je na trećoj poziciji, ako tu ostane igraće baraž za ulazak u elitu, ali imaju pansu da stignu Šalke koji ima dva boda više, ili vodeći Verder, koji je tri koraka ispred. Posle meča sa Aueom gostuju u Dizeldorfu i dočekuju Paderborn, pa ne smeju da dozvole nikakvo iznenađenje u ovom meču. naš predlog je prelaz 1/1 uz dva gola. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.05.

Burgos – Almerija – 2 @ 2.05 u Meridianbet

Bliži se kraju i takmičenje u španskoj Segundi koja će ipak malo duže trajati od ostalih liga. Igraju se još pet kola, a situacija na vrhu je takva da tri ekipe ravnopravno konkurišu za dva mesta koja direktno vode u elitu. To su lider Eibar, Almerija i Valjadolid. Almerija je i prošle sezone bila u sličnoj situaciji, ali je na kraju ostala iza Majorke i Espanjola, pa su morali u plej-of u kome su odmah ispali od Đirone. Sada ne žele da im se to ponovi, pa će Andalužani uraditi sve da ostanu barem na drugom mestu. To podrazumeva da pobede u Burgosu kod tima koji je prošlog proleća ušao u Segundu iz treće lige. Burgos je ušuškan u sredini tabele i tu se njihove ambicije završavaju. Almerija je isčupala pobedu protiv Hihona u 90. minutu i sada se nadaju pobedi na strani, prvoj od 21. marta. Za dvojku se dobija kvota 2.05 u kladionici Meridianbet.

Ren – Sent Etjen – 1/1,2+ @ 2.08 u Meridianbet

Sav bes posle dva uzastopna poraza, i to u duelima sa direktnim konkurentima za trećem mesto, Strazburom i Monakom, Ren je iskalio na Lorijanu u prošlom kolu koga je ispratio sa pet loti u mreži. Sada su na deobi trećeg mesta sa Monakom i ako žele u kvalifikacije za Ligu šampiona moraju da pobede, ne samo Sent Etjen, već i ostale rivale do kraja sezone. Ti kasniji rivali uopšte nisu naivni, prvo idu u Nant, a onda se sastaju sa Marsejom kući i Lilom u gostima. Sent Etjen je u teškoj situaciji, posebno posle teškog poraza na svom terenu od Monaka. Slavni klub je sada na 18. mestu i ako tu ostanu moraće u plej-of za opstanak sa tri tima iz Lige 2. Ipak, Troa i Klermon im beže samo dva boda i ”zeleni” će sve uraditi da prestignu barem jedan od tih timova. Ne verujemo da mogu do boda u renu, a naš predlog je kombinacija 1/1,2+ sa koeficijentom koji iznosi 2.08 u kladionici Meridianbet.

Maribor – Koper – 0-2 @ 1.82 u Meridianbet

Direktan duel za titulu igra se u Ljudskom Vrtu u Mariboru. Domaćin ima bod više od Kopera četiri kola pre kraja i ne sme sebi da dozvoli ono što mu se dogodilo prošle sezona kada je izgubio u poslednjem kolu od Mure na svom terenu i poslao trofej u Mursku Sobotu, po prvi put u istoriji. Nisu ”ljubičasti” više dominantni u ”Deželi”, kako je to bil nekad, pa je do titlue stizala i Olimpija i Mura u poslednje vreme. Da li će to poći za rukom i Koperu, saznaćemo uskoro, možda već posle ovog meča. Gosti su u seriji od pet pobeda, a u prošlom kolu sa 1:0 dobili su Olimpiju. Maribor je gostovao u Sežani i slavio tek posle preokreta. Neće ovo biti meč lep za gledanje, a golova, ako ih bude, biće malo. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet kvota je 1.82.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridiabet iznosi 15.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.