ISTORIJA SE PIŠE NA ČIZMI? Evo zbog čega treba da obratite pažnju na Dušana Vlahovića

Nastavljaju se dve veoma važne trke za ljubitelje fudbala i sportskih takmičenja na našim prostorima.

Prvenstveno tu je takmičenje IGRAJ ZA KATAR koje ulazi u novi mesec. Od 1. aprila korisnici kladionice Meridian imaju priliku da pokažu svoje znanje i domognu se Svetskog prvenstva u fudbalu.

Svakog dana igrači odgovaraju na interesantne izazove iz oblasti sporta i slot igara, a šta je to spremno za današnji dan pogledajte na sajtu kladionice Meridian. A ako ste se već sada zainteresovali da učestvujete u takmičenju IGRAJ ZA KATAR treba da znate da još uvek nije kasno.

Šta je potrebno da uradite?

Za početak – registrujete se na meridianbet.rs jer vas već na tom koraku čeka jedno prijatno iznenađenje.

Ne samo da možete da budete deo promocije u kojoj Meridian može da vas odvede na Mundijal, već kao poklon dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Verovali ili ne promocija IGRAJ ZA KATAR nije jedino nešto fenomanalno što može da vam se desi. Kladionica Meridian uvek prati aktuelna dešavanja, a ovog puta se nešto zanimljivo dešava na Apeninskom poluostrvu.

Do kraja sezone u italijanskoj Seriji A ostalo je još svega četiri meča, a pored borbe za titulu interesantan je još jedan detalj.

Naime, dva vanserijska napadača se grčevito bore za titulu najboljeg strelca. Iz kola u kolo smo imali prilike da vidimo kako su se Dušan Vlahović i Ćiro Imobile smenjivali na prvom mestu, a sada ulazimo u finiš.

Italijan trenutno ima prednost od tri gola, ali to nikako ne znači da je srpski as rekao poslednju reč.

Kako bi pomenuti „duel“ dobio na još većoj važnosti kladionica Meridian je odlučila da ponudi najbolje moguće kvote. Evo o čemu se radi.

Ako mislite da će srpski golgeter do kraja sezone postići više od 30 golova u Meridianu vas za tu igru čeka fantastična kvote – 6.00!

Kompletnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.