Tiket za veče (nedelja, 01.04.2022)

tiket dana

Nije nam preostalo mnogo mečeva za ovaj prvi dan najlepšeg meseca, ali da pokušamo s još jednim tiketom. Predložene kvote mogu biti promenjene.

Marsej – Lion – GG4+ @ 3.05 u Mozzartbet

Olimpik dočekuje Lion na Velodromu u poslednjem meču 35. kola francuske Lige 1. Domaćin uporno drži drugo mesto i želi da tu i ostane i tako naredne jeseni, posle dužeg vremena, igra u grupnoj fazi Lige šampiona. Problem za tim iz najveće francuske luke je što ih već u četvrtak očekuje revanš protiv Fejnorda u polufinalu Lige konferencija, a trebaju da nadoknade gol minusa iz Roterdama. Jedno evropsko finale baš bi leglo vatrenim tifozima Marseja, ali će morati da dobiju tim iz druge velike luke, one holandske. Lion bi mogao to da iskoristi, ”lavovi’ nemaju dobru sezonu, daleko su od Lige šampiona, ali pokušavaju da uhavte poslednji voz za Evropu. Očekujte goleadu, naš predlog je GG4+ sa kvotom 3.05 u kladionici Mozzartbet.

Barselona – Majorka – 1/1,3+ @ 2.20 u Mozzartbet

Neko će morati da plati činjenicu da Barsa ima tri vezana poraza na Nou Kampu. Jednostavno ne sećamo se kada se to, i da li dogodilo, u skorije vreme, ali su u glavnom gradu Katalonije pobedili prvo Ajntraht u Ligi Evrope, pa Kadiz i Rajo Valjekano u La Ligi, i sve to u samo deset dana, neverovatno! Sevilja je remijem sa Kadizom, koji je šokirao i njih, ali ne kao Barsu, Andalužani su preuzeli drugo mesto sa bodom više od Barselone još u petak. Da bi se vratili na drugu poziciju Katalonci moraju da pobede Majroku, ekipu koja se bori za opstanak. Tim sa Balearskih Ostvra se vratio u elitu prošlog proleća i muku muči da se održi u La Ligi. U prethodna tri kola zabeležili su dve važne pobede, obe na svom terenu, prvo protiv atletika, a onda i Alavesa prošle sedmice. Ne verujmo da se može dogoditi još jedno čudo na Nou Kampu, pa predlažemo kombinaciju prelaza i golova. Za 1/1,3+ u kladionici Mozzartbet kvota je 2.20.

Roma – Bolonja – GG4+ @ 3.35 u Mozzartbet

”Vučica” čeka četvrtak i revanš sa Lesterom u Ligi konferencija. Žozeu Murinju je još ostalo da osvoji ovo novo takmičenje i kompletira sve važne trofeje. Ligu šampiona uzeo je prvi put još pre dve decenije sa Portom, sa Mančester junajtedom je slavo u Ligi Evrope, a sada bi mogao i da podigne pehar Lige konferencija. Pitanje je koliko su u Romi zadovoljni samo time, ako uopšte stignu u finale i osvoje taj trofej. Opet ih neće biti u Ligi šampiona, a čak ni novi nastup u Evropi nisu osigurali. Pre remija na King Paueru u Lesteru imali su dva derbija u Seriji A, a uzeli su bod u napulju i izgubili od Intera na Meaci. Bolonja je tog Intera pobedila u odloženom meču u četvrtak, a fudbaleri su trijumf nad velikim rivalom poklonili svom treneru Siniši Mihajloviću koji se ponovo bori sa opakom bolešću. Možžda taj poraz Inter na kraju košta izgubljene titule. Bolonja je na sigurnom, u sredini, i igra za svoju dušu. Raspucao se Marko Arnautović i mogao bi seriju da nastavi na Olimpiku. Naš predlog su golovi, a za GG4+ u kladionici Mozzarbet dobija se koeficijent 3.35.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 22.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.