Tiket dana (utorak, 03.05.2022)

tiket dana

U naredna dva dana ponuda neće biti baš inspirativna, pogotovo u odnosu na prethodni period, ali uspećemo da sastavimo tiket, nadamo se dobitni. Predložene kvote mogu biti promenjene.

Bornmut – Notingem Forest – 1x,0-2 @ 2.28 u Meridianbet

Utakmica na Vitalitiju u Bornmutu ima ogromnu važnost. Radi se, slobodno možemo reći, o meču ravnom finalu baraža za ulazak u Premijer ligu. Pobednik ovog duela biće na korak od osvojanja drugog mesta i direktnog ulaska u elitu, bez igranja plej-ofa. Fulam je obezbedio prvo mesto, Bornmut je nekik slabijim rezultatima doveo sebe u poziciju da ne sme a izgubili od ”Šumara” iz Notingema, a gostima samo trijumf odgovara. Situacija je takva da kolo pre kraja ”Trešnjice” imaju tri boda više, i za gol slabiju gol razliku. Ukoliko bi Notingem slavio u Bornmutu izjednačio bi se sa ”Trešnjicama” bodovno i sa boljom gol razlikom, pa bi imao meč loptu u Halu u poslednjem kolu u subotu. Što se Bornmuta tiče oni su imali sve u svojim rukama, ali su u poslednjih sedam kola pobedili samo dva puta. Imaju i četiri remija i jedan poraz. Nekako im se namestilo da u finišu sezone imaju najteži mogući raspred pa su im rivali bili Fulam, Šefild junajted, M'Boro, Blekburn između ostalih. U subotu je Bornmut bio ubedljiv na gostovanju u Blekburnu, ali je u Notingem slavio na svom terenu protiv Svonsija, što je ”Šumarima” bila četvrta uzastopna pobeda, pošto su prethodnom slavili i protiv Fulama, Piterboroa i Vest Broma, i to bez primljenog gola. Ukoliko bi izgubili od Notingema, fudbaleri Bornmuta bi morali da jure visoku pobedu protiv Milvola u poslednjem kolu, a to će biti vrlo teško. Mnogo je lakše da odigraju makar nerešeno na svom Vitalijtiju, a onda im je protiv Milvola dovoljan i bod. Ovo će biti pravi rat na terenu, prvi meč u Notingemu između ova dva rivala odigran je još u avgustu, a dobio ga je Bornmut sa 2:1. Sada golova neće biti više od dva, a smatramo da domaćin neće izgubiti. Za 1x,0-2 u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.28.

Inter Turku – Helsinki – 2,0-3 @ 3.05 u Meridianbet

Da se malo posvetimo i finskoj ligi, koja nam tokom letnjih meseci mnogo znači. Tada i više pratimo šta se dešava u fudbalu u ”Zemlji 100 jezera”, dok smo ih malo zapostavili na startu sezone. Odigrana su već pet kola, u vođstvu je KuPS sa maksimalnim učinkom, a drugi je trenutno aktuelni šampiona Helsinki sa četiri pobede i jednim porazom. Zanimljivo je da je taj jedini neuspeh HJK upisao upravo protiv Intera i to na svom terenu. Ovaj meč u Turkuu trebalo je da se igra znatno kasnije, ali s obzirom da oba tima očekuju evropske kvalifikacije, koje se igraju sredom i četvrtom, kada se igraju i redovna kola u Finskoj, odlučeno je da predstavnici ove zemlje u Evropi odigraju što više mečeva do početka pomenutih kvalifikacija. Inter u prvih pet kola ima tri pobede i dva poraza, pa je na tabeli iza svog velikog rivala, ali je taj trijumf u Helsinkiju veliki adut Intera. Ekipa iz Turkua je izgubila u prvom kolu od KuPS-a, a onda u trećem od Hake na svom terenu. Pored Helsinkija savladali su još Oulu i Marienhamn. Zanimljivo je da je Inter pobedio Helsinki sa čak 4:1, a da aktuelni šampion nije primio ni gol na preostala četiri meča. Po 1:0 pobedili su Honku, TPS i SJK, dok su u gradskom derbiju slavili sa 2:0 protiv HIFK-a. Očekujemo da se Helsinki revanšira Interu za poraz i pobedi u Turkuu. Golova neće biti mnogo, što je jasno. Za 2,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 3.05.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 6.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.