DOŠAO JE TRENUTAK ODLUKE U LIGI ŠAMPIONA: Na pomolu novo čudo, ali i jedno VELIKO IZNENAĐENJE!

Polako ulazimo u završnicu jednog velikog fudbalskog takmičenja, ali sa druge strane jedna veličanstvena regionalna promocija tek polako hvata zalet.

Naravno, ništa ne može da prođe bez kladionice Meridian.

Prvo ćemo se kratko zadržati na takmičenju koje je pokrenuto 1. aprila i koje do sada nije viđeno na ovim prostorima.

Reč je o promociji IGRAJ ZA KATAR koja pruža korisnicima širok spektar mogućnosti. Ali, ono najvažnije – ODLAZAK NA SVETSKO PRVENSTVO!

Šta je potrebno da uradite kako biste „jednim udarcem“ obezbedili put, smeštaj i kartu za Mundijal?

Svakog dana odgovorite na interesantne izazove iz oblasti sporta i slot igara. Izazovi se nalaze u okviru zanimljivog kalendara na sajtu kladonice Meridian.

Kliknite na dan i saznajte vaš zadatak, sakupljajte poene, zabavljajte se uz sport i slot i karta je vaša!

Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujete se na meridianbet.rs jer vas tom prilikom čeka fatastična dobrodošlica u vidu bonusa bez uslova!

Ne samo da možete da budete deo promocije IGRAJ ZA KATAR, već kao poklon dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online i uzivo kladjenje!  

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Ali, tu naravno nije kraj kada je u pitanju kladionica Meridian. Pomno se prati svako veliko takmičenje, potogovu kada na red dođu revanš mečevi polufinala Lige šampiona.

Raspored je nešto drugačiji nego prethodne nedelje, tako da će prvo na teren istrčati igrači Viljareala i Liverpula. Pravi fudbalski romantici su verovali da španski tim može do novog čuda u elitnom rangu, ali su izabranici Jirgena Klopa očigledno učili na tuđim greškama.

Liverpul je odigrao koliko mu je bilo potrebno na domaćem terenu i ostvario rutinsku pobedu rezultatom 2:0, što deluje kao sasvim pristojna prednost pred revanš u Španiji.

Brojni analitičari već sada vide „redse“ u finalu Lige šampiona, ali to mora da se dokaže i na terenu. Kako više nema pravila gola u gostima kombinacija je mnogo, samo ostaje da vidite šta to kladionica Meridian ima za vas.

Bukmejkeri regionalnog lidera u sportskom klađenju su procenili da kvota na popularni „kec“ iznosi 4.70, dok je „dvojka“ na Liverpul 1.70. Da će na kraju meča biti nerešen rezultat – kvota 3.90.

Kompletnu ponudu za pomenuti meč možete pogledati na meridianbet.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.