IZBOR JE SAMO JEDAN: Ovde vas čekaju najveće kvote na svetu, ali i karte za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Nakon vrhunskih mečeva koje smo imali prilike da vidimo u okviru polufinala Lige šampiona, nastavljamo sa kvalitetnim evropskim fudbalom, ali i najjačom ponudom koju možete pronaći samo u kladionici Meridian.

Liga Evrope i Liga konferencija će nam doneti siguno pregršt iznenađenja i uzbuđenja, ali pre nego što pređemo na konkretnu ponudu za vas imamo jedno veoma važno obaveštenje.

Ako ste kojim slučajem imali dilemu da li je takmičenje IGRAJ ZA KATAR još uvek aktuelno, uveravamo vas da je mesec april bio samo početak velikih stvari koju pravi kladionica Meridian.

Već je dobro poznato da Meridian vodi na Svetsko prvenstvo, a šta je potrebno da uradite kako biste „jednim udarcem“ obezbedili put, smeštaj i kartu za Mundijal?

Svakog dana odgovorite na interesantne izazove iz oblasti sporta i slot igara. Izazovi se nalaze u okviru zanimljivog kalendara na sajtu kladonice Meridian.

Kliknite na dan i saznajte vaš zadatak, sakupljajte poene, zabavljajte se uz sport i slot i karta je vaša!

Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujete se na meridianbet.rs jer vas tom prilikom čeka fatastična dobrodošlica u vidu bonusa bez uslova!

Ne samo da možete da budete deo promocije IGRAJ ZA KATAR, već kao poklon dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online i uzivo kladjenje!  

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za polufinalne mečeve Ligu Evrope i Ligu konferencija.

U skladu sa važnostima mečeva, kvote su najjače na Balkanu…

RENDŽERES – RB LAJPCIG, kec 3.25, iks 3.60, dvojka 2.20

AJNTRAHT FRANKFURT – VEST HEM , kec 2.55, iks 3.50, dvojka 2.80

MARSEJ – FEJNORD, kec 2.20, iks 3.80, dvojka 3.15

ROMA – LESTER, kec 2.20, iks 3.45, dvojka 3.50

Kombinacija je mnogo, sigurno nešto postoji za vas, zato slobodno dobro „pročešljajte“ meridianbet.rs i pokrenite magiju!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.