IGRAJ ZA KATAR – Novi dan je nova šansa da osvojite karte i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Najbolja kladionica na Balkanu jeste otrkila ko je prvi pobednik tamičenja IGRAJ ZA KATAR, ali daleko od toga da se priča tu završva.

Svi zainteresovani igrači su do sada imali prilike da se takmiče u dnevnim izazovima koji su bili iz kategorije sporta i slot igara, u takvom ritmu se nastavlja i u narednom periodu.

Kladionica Meridian je ponovo pripremila nešto neverovatno kada je reč o takmičenju IGRAJ ZA KATAR, zato dobro obratite pažnju na nedeljni izazov.

DNEVNI IZAZOV ZA 08.05: Neophodno je pogoditi najviše parova na tiketu koristeći samo igru GG3+. Tiket ne mora biti dobitan. MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Znamo, izazov je i više nego interesantan, a ako ste se kojim slučajem tek sada zainteresovali za promociju IGRAJ ZA KATAR, nema nikakvih problema. Vrema ima sasvim dovoljno, samo je neophodno da ispratite jedan važan uslov.

U promociji mogu učestvovati svi registrovani igrači na meridianbet.rs, međutim otvaranje korisničkog naloga može da vam donese dvostruku radost.

Ne samo da ćete dobiti šansu da se borite za to da vas Meridian odvede na Mundijal, već ćete kao poklon inkasirati 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Kada ispunite sve potrebne uslove za ulazak u takmičenje IGRAJ ZA KATAR, počinje prava magija.

Uživajte!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.