Tiket dana (nedelja, 08.05.2022)

tiket dana

Danas nas fantastična ponuda očekuje, samo treba brzo odabrati dok su kvote još uvek podnošljive. Ovo je naš predlog za nedelju. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Lorijan – Marsej – 2 @ 1.95 u Mozzartbet

Na ovom meču videćemo od kakvog su materijala fudbaleri Olimpika. Pre samo nekoliko dana imali su priliku da uđu u finale Lige konferencija i, eventualno, upišu se u istoriju kao prvi osvajači ovog novoformiranog takmičenja. Nisu uspeli, Fejnord nije primio gol na Velodromu, i tako je sačuvao prednost od jednog pogotka iz prvog meča odigranog na ”De Kajpu” u Roterdamu. Pored eliminacije za Marsej se pojavio i problem povrede Dimitija Pajea, koji je meč sa Holanđanima napustio već posle pola sata igre. Ako dodamo da je Olimpik prošle nedelje ubedljivo poražen na svom terenu od Liona, a ni na tom meču nisu dali gol, doveli su sebe u situaciju da im ni plasman u Ligu šampiona više nije zagarantovan. Osvajanje drugog mesta donosi plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja u kome tim iz najveće francuske luke nije dugo bio. Sada Ren i Monako imaju samo po tri boda mnaje od njih, a ostalo je da se odigraju još tri kola. Posle gostovanja u Lorijanu Marsej igra i sa Renom u gostima i Strazburom na Velodromu, što je težak put. Lorijan se bori za opstanak, trenutno su van zone ispadanja, ali samo sa tri boda više od Sent Etjena, prvog tima ispod crte. Nakon Marseja igraju još sa Bordoom u gostima i dočekuju ekipu Troe, pa imaju lepu šansu da ostanu u ligi čak i da izgube od Olimpika. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.95.

Brondbi – FC Kopenhagen – 2,2+ @ 2.40 u Mozzartbet

Bliži se kraju i šampionat Danske, tačnije plej-of i plej-aut u ovoj zemlji. Što se borbe za titulu tiče tu najbolje stoji ekipa FC Kopenhagena koja je u prošlom kolu uspela da ostane neporažena u Herningu protiv Mitjilanda i tako zadrži tri boda prednosti u odnosu na ovu ekipu. Tim sa Parkena sada ide u predgrađe svog Kopenhagena i sastaje se sa prošlogodišnjim šampionom Brondbijem. Domaćin je odavno digao ruke od ove sezone, a to pokazuju rezultati u doigravanju. Izgubio je Brondbi svih šest dosadašnjih utakmica u plej-ofu, a u seriji su od sedam uzastopnih poraza. Ne očekujemo da taj niz prekinu ni protiv najvećeg rivala, kome su bodovi neophodni da ostane na čelu tabele. FC Kopenhagen posle Brondbija igra još sa Silkeborgom i Olborgom na svom Parkenu, i gostuju Randersu. Protiv Brondbija su igrali već tri puta u ovoj sezoni, u regularnom delu prvenstva slavili su na svom terenu, ali izgubili kao gosti, dok je pre dvadesetak dana Kopenhagen slavio u doigravanju sa 2:0. Smatramo da dvojka ne bi smela da dođe u pitanje, pogotovo jer FC Kopenhagen nije pobedio na dva prethodna meča, a nije dao ni gol za 180 minuta. Uz dvojku dodajemo i dva gola na goste, a za 2,2+ se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.40.

Rakov – Krakovija – 1,2+ @ 1.72 u Mozzartbet

Ono što je mnogima izgledalo kao neverovatno, blizu je realizacije. Ekipa Rakova iz Čestohove blizu je titule šampiona Poljske. Kada se pogleda tabela to se ne bi reklo, s obzirom da oni i čuveni Leh iz Poznanja imaju isti broj bodova tri kola pre kraja, ali Rakov sam odlučuje o svojoj sudbini zahvaljujući boljem međusobnom skoru sa Lehom. Dakle, ostalo im je da dobiju tri preostala meča u prvenstvu, prvi protiv Krakovije, koja je nezainteresovana u sredini tabele, a u poslednja dva kola igraju sa Zaglebjem na strani i Lehijom na svom terenu. Moguće da će taj duel u Lubinu sa Zaglebjem biti presudan pošto se ta ekipa bori za osptanak i bodovi će joj, najverovatnije, biti neophodni. U međuvremenu Rakov je već osvojio jedan trofej. U finalu Kupa pobedili su upravo Leh pre šest dana sa 3:1, i tako je Rakov odbranio pehar u ovom takmičenju osvojen po prvi put prošle sezone. Taj duel je igran u Varšavi, dakle na neutralnom terenu i po njemu se može i zaključiti koja je od ove dve ekipe kvalitetnija. Očekujemo da Rakov bude maksimalno koncentrisan u meču sa Krakovijom i za još tri koraka se približe tituli šampiona, svojoj prvoj od osnivanja, a podsetimo da su prošle godine završili kao drugi iza Legije. Uz jedinicu dodajemo dva gola na domaćina, a za 1,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.