ŠANSA JOŠ UVEK POSTOJI: Svetsko prvenstvo je nikad bliže, samo je potrebno da ispratite nekoliko važnih koraka!

Dobro znate da najbolja kladionica u regionu uvek pronađe način da učini početak radne nedelje interesantnim, to je slučaj i ovaj put.

Nakon odmora za vikend čeka vas jedno prelepo iznenađenje u vidu vrhunskog takmičenja, ali i najvećeg bonusa. Ali, polako, idemo redom.

Nakon što je kladionica Meridian proglasila prvog dobitnika koji će se krajem godine naći na Svetskom prvenstvu u fudbalu, promocija IGRAJ ZA KATAR je uhvatila još veći zamah.

Kao i do sada, svi registrovani korisnici na meridianbet.rs će imati priliku da odgovaraju na dnevne izazove i tako skupljaju bodove koji na kraju mogu da im donesu put na Mundijal.

Izazovi su iz oblasti sporta i slot igara, a evo šta vas očekuje danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 09.05: Neophodno je sakupiti najviše dobitnih spinova na Playtech igri – Sporting legends: Top Trumps Footbal Stars. Minimalni bet po spinu 20 RSD.

A ako ste se tek sada zainteresovali da učestvujete u takmičenju IGRAJ ZA KATAR treba da znate da još uvek nije kasno.   

Šta je potrebno da uradite?  Za početak – registrujete se na meridianbet.rs jer vas već na tom koraku čeka jedno prijatno iznenađenje.   

Ne samo da možete da budete deo promocije u kojoj Meridian može da vas odvede na Mundijal, već kao poklon dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.   

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Sve je spremno, na vama ostaje samo da postanete deo Meridianove porodice i da zaigrate za odlazak na Mundijal!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.