Tiket dana (ponedeljak, 09.05.2022)

tiket dana

Sezona je ušla u finiš, u većini liga ostalo je kolo, dva, pa je sada najteže vreme za tipovanje. Pored ”iznenađujućih” rezultata i kvote svakog trenutka padaju. Ovo smo spremili za ponedeljak, ali je promena kvota i dalje moguća.

Šefild Venzdej – Sanderlend – 1,0-3 @ 2.75 u Meridinabet

Ovo je revanš meč baraža za popunu Čempionšipa. Sastaju se četvrtoplasirani Šefild Venzdej i Sanderlend koji je bio peti. U prvom meču ”Crne mačke” iz Sanderlenda su slavile sa 1:0 golom Rosa Stjuarta u nadoknadi prvog poluvremena, pa je sve otvoreno pred ovaj revanš u Šefildu. Oba tima su nekadašnji premijerligaši, ali su po ispadanju proživaljavali teške dane. Što se tiče sezone za nama ”Sove” iz Šefilda su igrale mnogo bolje u drugom delu sezone i čak su u jednom momentu bile blizu direktnog plasmana u drugu ligu. Ipak, popustili su kad je bilo najvažnije, na gostovanju u Vajkombu su izgubili minimalnim rezultatom i to im je bio jedini poraz u poslednjih 11 kola. Sanderlend je bio još uspešniji u poslednjoj četvrtini sezone, nisu izgubili na poslednjih 13 utakmica, a u tom intervalu su imali pet remija i osam pobeda. U regularnom delu sezone oba tima su bila ubedljiva na svom terenu u međusobnim duelima, pa su ”Sove” slavile sa 3:0 u Šefildu, a ”Crne mačke” sa čak 5:0 u Sanderlendu. Računajući i utakmicu u plej-ofu, ispada da tim koji gostuje nije dao ni gol, pa i sada smatramo da će domaći teren presuditi. Uz jedinicu dodajeo i mali broj golova. Za 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.75.

Đirona – Tenerife – 0-2 @ 1.62 u Meridianbet

Obe ekipe, najverovatnije, igraće u baražu za jedno preostalo mesto u La Ligi. Posle 38 kola imaju jednak broj bodova, po 64, ali to još uvek nije garancija da će ostati na četvrtom odnosno petom mestu, koje trenutno drže. Nakon ovog kola ostalo je da se odigraju još tri, a njima su za petama Ovijedo, Ponferadina, pa čak i Las Palamas ima šanse. Đirona posle meča sa Tenerifama igra protiv Sportinga u Hihonu i Burgosa na strani, te sa Mirandesom kući. Tenerife će posle Đirone gostovati još kod Eibara, a na svom stadionu ugostiti Malagu i Kartagenu. Svaki meč je težak, i to samo pojačava važnost ovog duela. Tenerife u pet prethodnih kola nema poraz, dok su Katalonci izgubili dva puta. Jesenas je na Ostrvu bilo 2:1 za Tenerife, a sada predviđamo tvrdu utakmicu sa malo golova. Naš predlog je igra 0-2 gola sa koeficijentom 1.62 u kladionici Meridianbet.

Arau – Lozana Ouši – 1,2 @ 1.82 u Meridianbet

Domaći tim je uspeo da se domogne vrha tabele i sada je sve u njihovim rukama kada je povratak u Super ligu Švajcarske u pitanju. Ovogodišnje prvenstvo u Čelendž ligi nikad nije bilo interesantnije, a plasman u elitu jurili su, maltene, svi timovi osim poslednjeplasiranog Krinsa. Naravno, vremenom se izdvojilo nekoliko ekipa, a u finiš sezone, u poslednja tri kola, sa jednakim šansama ulaze tri tima. Pored Araua tu je i Šafhauzen koji ima isti broj bodova, a i Vintertur sa jednim manje od vdećeg dvojca. Međutim, u narednom kolu se sastaju Šafhauzen i Arau, pa bi eventualni remi na prvo mesto vratio Vintertur, pod uslovom da oni pobede u njihovim mečevima. Arau je u seriji od tri pobede sa čak deset datig golova, ali se mora priznati da su protivnici bili timovi iz donjeg dela tabele. Njihvo sadašnji rival, tim Lozane Ouši, nalazi se takođe u donjoj polovini, trenutno su sedmi, a imaju samo jednu pobedu u poslednjih osam utakmica, uz čak šest poraza. U prva tri međusobna meča između ova dva tima Arau je bio ubedljiv, dva je dobio rezultatom 5:2, a jedan sa 2:0. Pobediće i sada, a uz jedinicu predlažemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.82.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 8.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.