KVOTA MORA BITI JAKA – Meridian prvi izašao sa ponudom za Evroviziju, evo kako se kotira Konstrakta

Čekanju dolazi kraj, konačno ćemo imati priliku da čujemo najbolje muzičke numere na Starom kontinentu. Torino će od sutra biti domaćin 66. Evrovizije, a očekivanja od ovogodišnjeg izdanja su na najvišem mogućem nivou.

U konkurenciji je 40 zemalja, među kojima je i Srbija, a sistem takmičenja je sledeći: Učesnici će biti podeljeni i dve grupe, prvo polufinalno veče na programu je 10. maja, dok je drugo dva dana kasnije.

Naša predstavnica je Ana Đurić – Konstrakta nastupaće sa pesmom „In corpore sano“ drugog takmičarskog dana.

Interesovanje je ogromno, Konstrakta ima velike šanse da se domogne finala i potom ostvari visok plasman, o čemu svedoči i ponuda najbolje kladionice na Balkanu.

Meridian je ponovo bio ispred svih i prvi izašao sa kompletnom ponudom za Pesmu Evrovizije.

Kao i uvek, u fokusu je bio svaki segment takmičenja, a za vas će posebno biti interesantno kakav će biti konačan ishod i da li će Srbija moći do druge pobede u svojoj istoriji.

Prema procenama bukmejkera kladionice Meridan Ukrajina je prvi favorit sa kvotom 1.55. Na drugom mestu je domaćin Velika Biratnija 7.10, dok treće mesto zauzima jedna od najtrofejnijih zemalja – Italija sa kvotom 7.70

Što se tiče toga da Konstrakta može da napravi seznaciju i završi takmičenje za Pesmu Evrovizije ispred svih može se reći da kvota nije zanemarljiva – 65.00. 

Kompletnu ponudu možete pronaći na meridianbet.rs, a kako bi sve mnogo lakše funkcionisalo imamo jedan savet za vas. 

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i promenama u vezi ponude za Pesmu Evrovizije, toplo vam preporučujemo da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs

Ne samo da će vam kvote za kontinentalni muzički spektakl biti na dohvat ruke, već ćete kao poklon dobiti 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!!!

Kao što možete da primetite sve je spremno, na vama samo ostaje da se uz Meridian spremite za jedan od najvećih muzičkih festivala na svetu!

Uživajte!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.