TEŽAK ZADATAK ZA SRPSKOG GOLGETERA: Evo zbog čega je sreda „Dan D“ za Dušana Vlahovića

Dogodilo se ono što je većina racionalnih ljubitelja fudbala mogla da predvidi. Srpski napadač, Dušan Vlahović, je imao nekoliko fenomenalnih utakmice po svom dolasku u Juventus, a onda je usledila mala blokada.

Mladi fudbaler je upao golgetersku krizu, koja traje tri meča u nizu, ali ono što sledi može da izbirše sve loše kao jednim potezom gumice.

Dušan Vlahović će predvoditi napad „stare dame“ u jednom velikom finalu protiv istorijskog takmaca, ali pre nego što pređemo na detalje i jednu fenomenalnu ponudu imamo važno obaveštenje za vas.

Kladionica Meridian je nastavila sa takmičenjem IGRAJ ZA KATAR. Igrači na dnevnom nivou imaju priliku da odgovaraju na zanimljive izazove iz oblasti sporta i slot igara, a evo šta je to pripremljeno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 11.05: Neophodno je pogoditi najviše parova na tiketu koristeći igru GG&I1+. Tiket ne mora biti dobitan.  MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Ako kojim slučajem još uvek niste deo promocije IGRAJ ZA KATAR, a dopada vam se takmičenje imamo jednu lepu vest. Vremena da se priključite ima sasvim dovoljno, samo je neophodno da ispunite jedan mali uslov.

U promociji IGRAJ ZA KATAR mogu da učestvuju samo registrovani korsnici na meridianbet.rs. Ali tu je i jedno malo iznenađenje.

Samo prilikom registracije na ime poklona dobijate BONUS U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!   

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi prebacivanje fokusa na još jedan potencijalno epski duel između Juventusa i Intera, koji može da bude od velike važnosti za Dušana Vlahovića.

Velikani italijanskog fudbala su pokazali najviše u ovosezonskom izdanju Kup Italije zbog čega su se zasluženo našli u borbi za trofej.

Deluje da je za sada Inter više fokusiraniji na domaće prvenstvo, što može da otvori dosta prostora za Juventus, ali pre svega za Dušana Vlahovića koji traži izlazak iz krize.

Kladionica Meridian je zbog važnosti meča spremila najveće moguće kvote. Bukmejkeri najbolje kladionice na Balkanu su procenili da je Inter blagi favorit sa kvotom 2.25, dok je kvota na pobedu „stare dame“ 3.25. Kome vi dajte prednost?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.