Tiket dana (sreda, 11.05.2022)

Tiket dana

Sasvim pristojna ponuda nas očekuje danas, a sigurno ćemo se sa setom sećati ovokvog izbora u naredna dva, tri meseca. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Votford – Everton – 2,2+ @ 2.30 u MaxBet

Veliki trijumf ostvario je Votford u Lesteru, a na ruku su im išli i porazo Lida i Barnlija. Sada su ”Karamele” nadomak opstanka, i angažovovanje Frenka Lamparda pokazalo se kao dobar potez. Nije još sve gotovo, ali Evertonu na ruku ide činjenica da imaju jedan zaostali meču, upravo ovaj sa Votfrodom. Ne može se reći da škodi to što su se ”Stršljenovi” oprostili od elite, jer da nije tako meč na Vikaridž Roudu bio je znatno komplikovaniji. Naravno da Votford neće pokloniti bodove gostu, ali je svakako motiv u potpunosti na strani Evertona. Votford je serijom od šest uzastopnih poraza i konačno ostao i bez matematičkih šansi da i naredne sezne igra u Premijer ligi, a pored njih i Noriča, čeka se i treći putnik u Čempionšip. ”Karamele” imaju samo bod više od Lidsa i Barnlija i eventualnim trijumfom nad Votfordom pobegli bi na četiri boda razlike, na tri kola pre kraja. U ta tri kola njih očekuju i dueli sa Brentfordom i Palasom na svom Gudisonu i u poslednjem kolu gostuju Arsenalu na Emirejtsu. Ispada da je ključ opstanka u Votfordu, pa očekujemo da ekipa iz Liverpula to iskoristi i osvoji bodove na ovom meču. Uz dvojku dodajemo i dva gola na goste, a za 2,2+ u kladionici MaxBet kvota je 2.30.

Nant – Ren – 2,2+ @ 1.85 u MaxBet

Možda vam se čini da je domaćin potcenjen kvotom i to jeste tako, ali treba uzeti u obzir da su ”Kanarinci” u subotu osvojili kup Francuske i tako ispunili cilj za ovu sezonu. Nant će igrati u Evropi kao osvajač kupa, a u Ligi 1 ostaje im samo da ostave što bolji utisak. Za sada je on sasvim zadovoljavajući, nalaze se u gornjem delu tabele, na 9. mestu, ali ne mogu mnogo napred. Posle zaostalog meča sa Renom ostaje im još da igraju sa Lionom na strani i Sent Etjenom kući, pa i da pobede na svim utakmicama ne bi mogli bolje od sedmog mesta. Pobedom nad Nicom osvojili svoj četvrti kup u istoriji, a prvi put su igrali u finalu nakon 22 godine. Bila je to prava fešta i sigurno da su fudbaleri Nanta još uvek u euforičnom raspoloženju. To bi Ren morao da iskoristi i pobedom se izjednači na tabeli sa trećeplasiranim Monakom. Podsećamo da dve prvoplasirane ekipe iz frnacuske Lige 1 idu direktno u Ligu šampiona, dok trećeplasirani tim ide u kvalifikacije. Za to treće mesto se bore ”Kneževi” i Ren, mada neke, doduše, minimalne šanse ima i Strazbur. Ren nema izbora, do kraja sezone ima još utakmice sa Marsejom na svom terenu i gostovanje u Lilu. Nimalo lak put, a ako žele u evropsku elitu, moraju da pobeđuju. U Nantu verujemo da hoće, a uz dvojku dodajemo i dva gola na goste. Za 2,2+ u kladionici MaxBet kvota je 1.85.

Hradec Kralove – Plzenj – 2,2+ @ 1.98 u MaxBet

Viktorija ima dobru priliku da posle nekoliko sezona dominacije Savije vrati titulu u grad piva. TRenutno imaju dva boda više od branioca titule, ali do kraja sezone imaju još samo dve utakmice. Posle gostovanja u Bohemiji kod Hradec Kralove ostaje im još utakmica sa Ostravom u Plzenju. Dve pobede garantuju titulu, čak i da Slavija dobije utakmice sa Ostravom i gradskim rivalom Spartom. Ispada da je ključan bio onaj međusobni okršaj pre deset dana koji je u Pragu završen bez pobednika 1:1, a oba gola postignuta su duboko u sudijskoj nadoknadi. Slavija je povela u 91. iz penala, a Viktorija izjednačila u 95. minutu, takođe sa bele tačke. Domaćin ovog meča nema neke ambicije, oni su ih ispunili ulaskom u plej-of, a sezonu će svakako završiti na šestom mestu. Plzenj, jednostavno, ne sme da ispusti ovakvu šansu, pa je dvojka logičan uzbor, a da bismo malo pojačali kvotu smatramo da se gosti neće kockati sa minimalnim vođstvom i rizikovati da se nešto nepredviđeno dogodi u finišu, pa dodajemo i dva gola na Plzenj. Za 2,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.