UVEK JE PRAVO VREME DA SE IGRA ZA MUNDIJAL: Iskoristite najveće kvote i osvojite kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Početak novog dana automatski znači da je to nova prilika da napravite velike stvari zahvaljujući kladionici Meridian.

Tu su naravno najveće kvote i najbolja moguća ponuda, ali i jedna promocija koja je do sada izazvala ogroman broj pozitivnih reakcija, a deluje da će u budućnosti biti još intenzivnije i interesantnije.

Registrovani korisnici kladionice Meridian imaju priliku iz dana u dan da se takmiče u dnevnim izazovima koji dolaze iz sveta sporta i slot igara. A evo šta vas danas očekuje u promociji IGRAJ ZA KATAR.

DNEVNA PROMOCIJA ZA 13.5: Neophodno je pogoditi najveću kvotu na tiketu koji sadrži isključivo 13 parova iz celokupne sportske ponude.  MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Znamo, izazov je i više nego primamljiv i ako želite tek sada da se uključite u takmičenje IGRAJ ZA KATAR nema nikakvih problema. Samo je potrebno da ispunite jedan uslov koji će vam odmah na početku doneti veliki benefit.

Ne samo da ćete dobiti priliku da postanete deo do sada neviđenog takmičenja na našim prostorima, nego ćete dobiti poklon BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!    

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za najjače mečeve u najačoj ligi na Starom kontinentu. Što može dobrano da vam pomogne u današnjem izazovi…

FEREIRA – BENFIKA, petak 21.15

Tipovi i kvote: kec 6.20, iks 4.60, dvojka 1.40

Na programu je poslednje kolo šampionata Portgala i nema više prostora za ozbiljne promene što se tiče gornjeg dela tabele, ali to ne znači da ne treba igrati profesionalno i do kraja.

Benfika je dobre igre u Ligi šampiona „platila“ trećim mestom u domaćem šampionatu, ali sigurno je da dvostruki prvak Evrope ne želi porazom da završi ovu sezonu.

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 2.05

REAL SOSIJEDAD B – ALMERIJA, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.65, iks 3.40, dvojka 1.95

Na prvi pogled jedan neinteresantan meč, ali kada se malo bolje sagleda kompletna situacija ima mnogo zanimljivosti.

Do kraja takmičenja u drugoj ligi Španije je ostalo još svega tri kola, što stavlja u dobru poziciju prvoplasiranu Almeriju da se naredne sezone nađe u eliti.

Da li će Umar Sadik i njegovi klupski drugovi uspeti da isprave grešku od pre godinu dana?

Predlog za igru: 2&2+

Kvota u Meridianu: 2.45

LIVERPUL – ČELSI, subota 17.45

Tipovi i kvote: kec 3.30, iks 3.30, dvojka 2.00

Fudbaleri Liverpula ulaze u borbu za prvi od tri trofeja u ovoj sezoni. „Redsi“ će se u finalu FA kupa sastati sa ekipom Čelsija, što garantuje spektakl.

Oba tima će sigurno ući sa velikim ambicijama u pomenuto finale, a pobednika će odlučiti nijanse.

Ko je vaš favorit?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridian: 1.70

VERONA – TORINO, subota 18.00

Tipovi i kvote: kec 2.30, iks 3.55, dvojka 3.10

Sudar dva tima koja više nemaju šta da izgube. Solidnim igrama uspeli su da obezbede sigurno mesto na sredini tabele dva kola pred kaj, što znači da je sada vreme za kvalitetan fudbal bez opterećenja.

Verona i Torino znaju da zaigraju lepršavo kada nemaju pritisak, s toga možemo očekivati lep fudbal.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.10

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.