OVAKO NEŠTO MOŽE DA SE DOGODI SAMO U MERIDIANU: Doktorski tiket za odlazak na Final four Evrolige!

Početkom nedelje imali smo prilike da vidimo kako je svečano dodeljena prva nagrada u okviru promocije IGRAJ ZA KATAR, ali to je samo bio početak spektakularnih dešavanja u najboljoj kladionici u regionu.

Uporedo sa takmičenjem za odlazak na Mundijal, Meridian je organizovao promociju koja se ticala jedne veličanstvene kontinentalne košarkaške smotre.

Glavni grad Srbije, Beograd, će biti domaćin finalnog turnira Evrolige od 19. do 21. maja, što je bio idealan podstrek da Meridian nagradi svoje najvernije korisnike sa kvalitetnim košarkaškim znanjem.

U igri je bilo 3X2 karte za F4 elitnog evropskog košarkaškog takmičenja uz fenomenalne bonuse, a neophodno je bilo pogoditi najveću kvotu na tiketu koja sadrži samo igru „poeni igrača (više)“.

Najuspešniji je bio igrač M.M. koji je napravio pravi doktorski tiket, koji ne možete da vidite često. Uspeo je da pogodi čak osam igrača, tačnije ukupnu brutalnu kvotu 116.14. Impresivno nema šta…

Kao što možete da primetite u Meridianu je prava magija – IGRAJ ZA KATAR, dodela karata za finalni turnir Evrolige, jesu dobri razlozi da ispratite šta ova kladionica radi.

A kako biste olakšali ceo proces najbolje što možete da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs. Ne samo da ćete biti u toku sa svim aktuelnim dešavanjima i najboljim ponudama, nego će vas sačekati jedno fenomenalno iznenađenje.

Otvoren korisnički nalog može da vam donese učešće u promocijama sa brilijantnim nagradama, ali i nesvakidašnju dobrodošlicu.

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs dobija kao poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Formula je jasna – budite i vi deo Meridianove porodice!

Uživajte!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.