Tip dana: Viljareal – Real Sosijedad: Ulog je plasman u Ligu Evrope!

U nedelju je zaista fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel na “El Madrigalu” gde će fudbaleri Viljareala ugostiti Real Sosijedad.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta kada će između ostalog biti odigrana i velika većina mečeva pretposlednjeg kola najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala.

Viljareal: Može li “žuta podmornica” do plasmana u Ligu Evrope?

Nekako je utisak da fudbaleri Viljareala poslednjih nekoliko sezona pružaju dosta bolje partije u evropskim takmičenjima u odnosu na špansku La Ligu gde klub sa “El Madrigala” po nepisanom pravilu teško dolazi do pozicije koja na kraju šampionata donosi plasman u evropska takmičenja.
Primera radi, prošle godine je popularna “žuta podmornica” mimo svih očekivanja došla do trofeja u Ligi Evrope pošto su u finalu bili bolji od Mančester Junajteda.
Izabranici Unai Emerija koji radi sjajan posao na klupi ovog tima su i ove sezone imali i više nego zapaženu rolu u evropskim takmičenjima s obzirom da su takođe neočekivano došli do plasmana u polufinale Lige šampiona gde je ova ekipa očekivano eliminisana od Liverpula, a utisak je da se tim sa “El Madrigala” nimalo nije obrukao u tom dvomeču, čak su u revanšu koji su odigrali na svom stadionu na poluvremenu vodili sa 2:0, ali su u nastavku susreta Redsi zaigrali dosta bolje i zasluženo slavili.
Što se tiče španske La Lige trenutno se Viljareal nalazi na sedmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Real Sosijedad koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Kada je prošlo kolo u pitanju, “žuta podmornica” je odigrala jedan fenomenalan meč i slavila na gostovanju kod Rajo Valjekana a taj duel je završen rezultatom 1:5.
Čitavim tokom šampionata Viljareal pruža zaista sjajne partije na domaćem terenu, pošto je ovaj tim na osamnaest odigranih susreta na svom stadionu doživeo samo dva poraza, uz deset trijumfa, ali i šest nerešenih ishoda.
Što se izostanaka tiče, Unai Emeri za ovaj verovatno i odlučujući duel kada je u pitanju plasman u Ligu Evrope, neć moći da računa na Danžumu, Morena, Pina, dok su pod velikim znakom pitanja Lo Selso i Estupinjan.

Sosijedad: David Silva i drugari drže sve u svojim rukama!

U poslednja dva izdanja španske La Lige, fudbaleri Sosijedada su fantastično startovali, međutim, kako je vreme prolazilo tako je i tim sa “Anoete” pružao sve slabije partije, ali je makar na kraju prošle sezone to bilo dovoljno za plasman u Ligu Evrope, a kako sada stvari stoje velika je verovatnoća da se to dogodi i ovog puta.
Naime, u ovom trenutku se David Silva i drugari nalaze na šestom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na sedmoplasirani Viljareal, a upravo kod ove ekipe će Sosijedad i gostovati u ovom kolu.
Inače, na pet poslednjih mečeva izabranici Imanola Alguasila su doživeli dva poraza, dva remija uz samo jedan trijumf i to u prošlom kolu na svom terenu protiv Kadiza kada je bilo 3:0.
Da je tim sa “Anoete” bio malo uspešniji u prethodnom periodu pitanje plasmana u Ligu Evrope se ne bi dovodilo u pitanje, mada se mora priznati da je četa Alguasila i ovako veoma blizu drugog uzastopnog plasmana u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Kada smo već kod njega treba napomenuti da je Sosijedad bez većih problema uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu ovogodišnjeg izdanja Liga Evrope, ali je tamo tim iz San Sebastijana lagano preslišan od Lajpciga, što je izazvalo veliko razočarenje svih navijača ovog tima koji su se nadali da bi njihov tim mogao da dođe i do same završnice Liga Evrope.
Kao što smo već napomenuli, Sosijedad je u prošlom kolu španske La Lige bez većih problema slavio na svom terenu protiv Kadiza, međutim, što se tiče partija na strani, tim iz San Sebastijana se baš i nije proslavio s obzirom da je van svog terena do sada ostvario šest trijumfa, šest remija i šest poraza.
Poslednju pobedu na strani izabranici Imanola Alguasila su ostvarili pre nešto više od mesec dana, kada su slavili kod Elčea, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Za kraj, što se tiče izostanaka za ovaj veoma važan duel sa Viljarealom, trener Sosijedada neće moći da računa na Ojarzabala, Monreala, Barenčeu i Fernandeza, dok je Iljaramendi pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje pravi spektakl na “El Madrigalu” s obzirom da bi pobednik ovog meča vrlo verovatno obezbedio plasman u Ligu Evrope, dok se poraženi tim mora zadovoljiti sa plasmanom u Ligu konferencija.
Kada se sve sabere i oduzme mišljenja smo da je ipak “žuta podmornica” favorit na ovom duelu zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.


Ulog je ogroman pa iz tog razloga ne treba ovde očekivati previše golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet odredila sjajan koeficijent 1.95.

Za kraj, smatramo da je idealna kombinacija za ovaj meč igra 1X&0-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.