Tiket dana (utorak, 17.05.2022)

Tiket dana

Stigli su sušni dani kada je ponuda u pitanju. Narednog vikenda se završavaju sve lige, a onda su ostali samo baraži za opstanak i popunu rangova. Uglavnom je tako i u naredna dva dana, s tim da nas u sredu čeka prvo evropskom finale, ono u Ligi Evrope. Predložene kvote mogu se menjati.

Sautempton – Liverpul – 2/2,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

”Redsi” modu donekle da budu zadovoljni ishodom meča između Vest Hema i Sitija u nedelju. Susret je završen bez pobednika, pa će Liverpul, eventualnom pobedom u Sautemptonu, priđi lideru na samo bod. Problem je što je do kraja ostalo samo jedno kolo i ako Siti u Mančesteru pobedi Aston Vilu, odbraniće titulu. Vodio je Vest hem 2:0 protiv Sitija i da je sačuvao prednost sada bi Liverpul jurio gol razliku na Sent Merisu, jer bi ona mogla da odluči šampiona. Ovako, Klop se uzda u svog kolegu i legendu Liverpula, Stivena Džerarda, koji bi mogao svom omiljenom klubu da donese titulu kao trener drugog kluba, kad već nije uspeo kao igrač i dugogodišnji kapiten. Sautempton je odavno bez takmičarskih ambicija, a i u padu je forme. Na četiri poslednje utakmice ”Sveci” su uzeli samo jedan bod i ne vidimo način da odole Liverpulu koji je u subotu stigao do drugog trofeja u sezoni, ponovo su posle penala bili bolji od Čelsija, ovog puta u FA kupu. Meč sezone za tim Liverpula tek predstoji, a to je finale Lige šampiona protiv reala u Parizu. Za meč u Sautemptonu predlog je 2/2,2+ a za ovaj tip kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Benevento – Piza – 0-2 @ 1.76 u Mozzartbet

U prvoj utakmici polufinala plej-ofa u italijanskoj Seriji B Benevento dočekuje Pizu. Gosti sada prvi put izlaze na teren u doigravanju, pošto su se kao trećeplasirani tim lige automatski našli u polufinalu. Za razliku od njih Benevento je morao da igra jedan baraž meč i to na gostovanju protiv Askolija. Iako je Askoli bio bolje plasiran, ”Veštice” su slavile minimalnu pobedu u Askoliju i evo ih na dva koraka od plasmana u elitu. U polufinalu se igraju dva meča, Benevento je, kao slabije plasiran nakon regularnog dela sezone, prinuđen da prvi meč igra kao domaćin, dok je revanš u Pizi kroz četiri dana. Drugi polufinalni par čine Monca i Breša, a pobednici iz ta dva okršaja odlučiće o poslednjem učesniku Serije A za narednu sezonu, pošto su to već na direktan način izborili Leće i Kremoneze. U toku prvenstva u duelima ova dva tima pobeđivali su domaći timovi. Piza je slavila minimalnim rezultatom na svom terenu, dok su ”Veštice” pobedile čak sa 5:1 u Beneventu. Ovo će biti tvrd meč sa malo golova, a konačna odluka pašće u revanšu. Za 0-2 gola kvota je 1.76 u kladionici Mozzartbet.

Den Hag – Ajndhoven – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Den Hag i Ajndhoven su za korak bliži plasmanu u Erediviziju. Ova dva holandska drugoligaša uspešno su prebrodili prvi krug doigravnja i plasirali se u polufinale. Ajndhoven je posle dva meča bio uspešniji od De Grafšapa, polse 1:1 na strani u Ajndhovenu su slavili sa 3:1. Den Hag je igrao protiv Brede i oba puta je slavio sa po 2:1. Posle regularnog dela prvenstva u Erstediviziji Ajndhoven je bio treći, dok je Den Hag zauzeo četvrto mesto. U elitu su direktno otišli Volendam i Emen. Pobednika iz ovog dvočema tek očekuje pravi ispit, onaj poslednji, kada se u finalu doigravanja sastanu sa pobednikom duela Ekscelziora, sedmoplasiranog tima u drugoj ligi i Heraklesa, ekipe koja je pala na 16. mesto u prvoj ligi posle poraza u poslednjem kolu protiv Sparte na svom terenu. Možda je Herakles favorit u ovom plej-ofu, ali se u Holandiji često dešavaju iznenađenja kada je u pitanju rasplet u doigravanju. U regularnom delu sezone Den Hag je slavio sa 4:2 na svom terenu, dok je meč u Ajndhovenu završen bez pobednika 1:1. Inače Den Hag je prošle sezone ispao iz Eredivizije i ima priliku da se ekspresno vrati. Radi se o timovima podjednakog kvaliteta, pa je najrealnije igrati na golove, kojih bi trebalo da bude bar tri, i to na obe strane. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.