SVE ŠTO JE POTREBNO NALAZI SE NA JEDNOM MESTU: U Meridianu potražite najveće kvote uz kartu i smeštaj za Mundijal!

Tekuća nedelja biće u znaku jednog važnog fudbalskog meča na međunarodnoj sceni, ali i jedne lige koja sa pravom nosi epitet najinteresantnije u prethodnih deset i više godine.

Prostora za velika uzbuđenja ima mnogo, ali pre nego što krenemo na suštinu i najjače kvote koje možete pronaći na samo jednoj adresi, želimo da vam ukažemo na još jedan dan trajanja promocije IGRAJ ZA KATAR.

Igrači u još jačem ritmu nastavljaju borbu za odlazak na Mundijal krajem godine. Izazovi iz oblesti sporta i slot igara su sve interesantniji, a evo šta je to spremno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 17.05: Neophodno je odigrati najveći broj spinova na igri Evoplay-Football. Minimalni BET po spinu 20 RSD.

Znamo, izazov je i više negeo interesantan, a ako ste se kojim slučajem tek sada odlučili za „ulazak“ u promociju IGRAJ ZA KATAR treba da znate da još uvek ima vremena, ali…

Potrebno je da se upoznate sa nekoliko važnih činjenica, a tu je i jedno prelepo iznenađnje!

U takmičenju IGRAJ ZA KATAR mogu da učestvuju samo registrovani korisnici na meridianbet.rs. Otvaranje korisničkog naloga otvara mogućnost da osvojite kartu i smeštaj, ali i da zgrabite jedan fenomenalan bonus.

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs kao poklon dobija 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!     

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za najjače mečeve u najačoj ligi na Starom kontinentu.

SAUTEMPTON – LIVERPUL, utorak 20.45

Tipovi i kvote: kec 7.00, iks 5.40, dvojka 1.41

Kao što smo imali prilike već nekoliko puta da napomenemo, Premijer liga je takmičenje koje će u poslednja dva kola da nam pruži nekoliko važnih odgovora.

Jedan od njih je – ko će biti šampion? Mančester Siti je kiksuno prethodnog vikenda, što je otvorilo prostora za drugoplasirani Liverpul, koji sa dva dobra meča u nizu uz još jedan gubitak bodova lidera može da se okiti naslovom šampiona.

Protivnik je Sautempton koji nema više takmičarskih ambicija. „Sveci“ su uspeli da obezbede opstanak i sada su mislima dobrano u narednoj sezoni. Videćemo da li takav pristup može da donese Liverpulu lagana tri boda.

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 1.85

EVERTON – KRISTAL PALAS, četvrtak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.05, iks 3.45, dvojka 3.80

Everton jeste na pomalo bizaran način ostao bez kompletnog plena u utakmici protiv Brenforda u okviru prethodnog kola, ali to na sreću „karamela“ nije značilo da će se dva kola pred kraj naći u zoni ispadanja.

Tim iz Liverpula se trenutno nalazi na dva boda više u odnosu na mesto koje naredne godine vodi u Čempionšip, zato je pobeda protiv Kristal Palasa imperativ.

Da li izabranici Frenka Lamparda moguda osvoje tri boda na domaćem terenu?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.85

ASTON VILA – BARNLI, četvrtak 21.00

Tipovi i kvote: kec 2.10, iks 3.35, dvojka 3.50

Nismo mnogo odmakli od duela Everton – Kristal Palas koji može da odluči o ispadanju iz Premijer lige na kraju sezone, a već smo kod novog meča koji ima isti status.

Aston Vila na domaćem terenu dočekuje Barnli koji više nema prava na grešku. Ukoliko tim iz Birmingema uspe da slavi kod kuće, „bordi“ će se naći u bezizlaznoj situaciji u poslednjem kolu.

Da li je realno očekivati da će jedan od najgorih timova Premijer lige uspeti da se izvuče protiv stabilnog prvoligaša.

Predlog za igru: 1-1

Kvota u Meridianu: 3.20

ČELSI – LESTER, četvrtak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.40, iks 4.80, dvojka 7.60

Fudbaleri Čelsija su nominalno obezbedili direktan plasman u Ligu šampiona naredne godine, ali kako bi bili sigurni potrebno je da ostvare pobedu na domaćem terenu protiv Lestera.

„Lisice“ ne mogu da naprave značajan pomak na tabeli, zbog čega se ne očekuje preveliki otpor „plavcima“ na Stamford Bridžu.

Šta vi mislite?

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 2.15

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.