Tiket dana (petak, 20.05.2022)

Tiket dana

Pred nama je vikend u kome se završavaju preostale četiri od najjačih pet liga u Evopi, ali i mnoge druge. Predložene kvote u tiketu su podložne promenama.

Antalijaspor – Galatasaraj – 1x,GG @ 2.14 u Meridianbet

U utakmici poslednjeg kola turske Super lige u Antaliji se sastaju domaći istoimeni tim i slavni Galasaraj. Za domaćina je sezona za nama bila izueztno uspešna i malo je nedostajalo da se završi plasmanom u neki od evropskih kupova. Pred poslednjih 90 minuta Antalija se nalazi na deobi šestog mesta sa Bešiktašom, prošlogodišnjim šampionom, što dovoljno govori o njihovom učinku. Eventualnim trijumfom protiv Galate i odgovarajućim rezultatima Bešiktaša i Alanije, mogli bi prvenstvo završiti čak na petom mestu, ali je za to neophodno da Bešiktaš ne savlada konju, a Alanija izgubi od Karagumruka. Šta se sve dešavalo ove godine, ni to nije nemoguće, a osvajanje petog mesta bio bi sjajan uspeh za tim iz čuvenog letovališta. Neverovatno zvuči podatak da Antalija nije izgubila u prvenstvu od 20. januara, da je nanizala čak 15 utakmica bez neuspeha u ligi, a jedino je gubila u tom intervalu u kupu, od Trabzona u četvrtfinalu. Galatasaraj je malo popravio formu u samom finišu veoma neuspešne sezone i ima samo jedan poraz u poslednjih pet mečeva. Tim koji je prošle godine ostao bez titule samo zbog slabijeg međusobnog skora sa Bešiktašom, sada se nalazi na deobi 10 i 11. mesta, a najviše što može je da završi kao deveti. Ne pamtimo kada je gigant iz Istanbula imao ovako lošu sezonu. Verujemo da će Antalija završiti prvenstvo onako kako je igrala i predlažemo duplu šansu na domaćina uz igru gol-gol, a za ovu kombinaciju kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.14.

Deri Siti – Dandalk – 1 @ 1.75 u Meridianbet

Posle sjajnog početka sezone ekipa Derija zapala je u krizu, pa su bez trijumfa na poslednje tri utakmice. osle dva remija, usledio je drugi poraz u sezoni, izgubili su minimalnim rezultatom na gostovanju kod aktuelnog šampiona Šamrok Roversa. Posle tog meča Roversi su se odvojili na tabeli i imaju četiri boda više od tima iz Derija. Prvenstvo je dugo, biće prilike da se Deri Siti revanšira Šamroku, ali treba reći i da je šampion počeo mnogo bolje da igra posle slabog starta. Dandalk je pre dve sezone izgubio primat u Republici Irskoj, tim koji je igrao i grupnu fazu u Evropi odjednom je potonuo i nije bio ni konkurentan u borbi za naslov. Prethodnu sezonu Dandalk je okončao tek na 6. mestu i mnogo je bio bliži borbi za opstanak nego za plasman u Evropu. Ove sezone du dosta bolji, trenutno su na trećem mestu sa zaostatkom od sedam bodova za Derijem, ali i sa jednom utakmicom manje odigranom. Sva jeprilika da će o tituli odlučivati Šamrok i Deri, a mnogo veće izglede ima aktuelni šampion, koga jedino može da omete igranje u evropskim kvalifikacijama na leto. Ovo je drugi međusobni duel Derija i Dandalka u ovom prvenstvu, prvi je na programu bio u premijernom kolu, a igran je u Dandalku. Tada je okončan sa 2:2, uz obostrano dobru igru. Sada verujemo da bodovi ostaju u Deriju, a kvota za jedinicu iznosi 1.75 u kladionici Meridianbet.

Altah – Tirol – 1 @ 1.62 u Meridianbet

Stvari ne stoje dobro za Altah pred odlučujućih 90 minuta u borbi za opstanak u austrijskoj Bundesligi. Nalaze se na poslednjem mestu u plej-autu sa dva boda manje od Admire, Hartberga i Rida. U slučaju pobede nad Tirolom, koji je prvi u ovoj slabijoj polovini lige, moraju da se nadaju porazu neke od ove tri ekipe. Hartberg i Rid se sastaju međusobno, dok Admira gostuje u Lincu kod LASK-a. U slučaju istog broja bodova odlučuje međusobni skor, a lako je moguće da sve četiri ekipe imaju isti broj bodova na kraju i onda bi se pravila mini tabela. Bezbroj je kombijacija, ali je jedno sigurno, da bi se uopšte nečemu nadali fudbaleri Altaha moraju da pobede Tirol, u suprotnom je sigurno da se oni sele u drugu ligu. Ovo je četvrti okršaj ova dva tima u aktuelnoj sezoni. jednom je bilo 0:0, a dva puta 3:0, uvek za tim koji je gostovao. Naš predlog je jedinica, a da li će to biti dovoljno da Altah gledami i naredne sezone u eliti, ostaje da se vidi. Kvota za pobedu domaćina u kladionici Meridianbet iznosi 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.