Tip dana: Torino – Roma: “Bikovi” sjajni na domaćem terenu, “Vučici” trijumf donosi Ligu Evrope!

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Torina i Rome.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Torino: “Bikovi” nisu razočarali ove sezone!

Svi navijači Torina su imali ogromna očekivanja kada je u pitanju ovogodišnje izdanje italijanske Serije A, pogotovu nakon što je na klupu ovog tima prošlog leta seo Ivan Jurić, koji je iza sebe imao fantastičnu sezonu u Veroni.
Ipak, i tada je bilo jasno da je zapravo sredina tabele realnost ovog tima, ali svakako, pamtimo i prošlu sezonu u kojoj su popularni “bikovi” imali dosta problema da sačuvaju prvoligaški status.
Kada se sve sabere i oduzme, ipak je utisak da svi navijači nekadašnjeg šampiona Italije imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto će njihova omiljena ekipa šampionat završiti na sredini tabele.
Naime, trenutno se izabranici Ivana Jurića nalaze na desetom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i jedanaestoplasirani Sasuolo.
Na poslednjih pet mečeva Torino igra zaista sjajno pa je tako ova ekipa u tom periodu doživela samo jedan poraz, jedan remi i čak tri trijumfa.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan poprilično dobar meč i slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Verone koja takođe igra fenomenalno ove sezone, a taj duel u gradu ljubavi je završen rezultatom 0:1.
Jedini strelac bio je Josip Brekalo, a bila je to peta pobeda Torina na gostovanjima u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Zanimljivo je da ova ekipa igra sjajno na strani u poslednje vreme, pošto na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, a u tom periodu je četa Ivana Jurića ostvarila tri trijumfa i dva remija.
Ipak, ono po čemu smo nekako najviše zapamtili “bikove” ove sezone su sjajne partije na domaćem terenu, gde je ovaj tim i pored toga što je uz osam trijumfa, doživeo pet poraza i isto toliko remija, zagorčao život gotovo svim najvećim italijanskim klubovima, koji nikako nisu mogli da dođu do trijumfa na ovom terenu.
Za kraj, kada su izostanci u pitanju, Ivan Jurić za ovaj duel poslednjeg kola Serije A neće moći da računa na Sanabriju, Faresa i Bonđorna.

Roma: Plasman u evropsko finale posle tri decenije!

Svakako da je veliko iznenađenje bio dolazak legendarnog Žozea Murinja u Romu, ipak, kako vreme prolazi sva je prilika da je to bio pravi posao.
Naravno, teško se očekivalo od “Vučice” da se sa ovim rosterom ozbiljnije umeša u borbu za plasman u Ligu šampiona, međutim, Rimljani su na pravom putu da dođu do direktnog plasmana u Ligu Evrope, s obzirom da se Roma kolo pre kraja nalazi na šestom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na Fiorentinu i Atalantu, koje se nalaze na sedmoj odnosno osmoj poziciji.
U prošlom kolu je četa Žozea Murinja propustila priliku da sve reši pošto je klub iz italijanske prestonice na svom terenu samo remizirao protiv Venecije kada je bilo 1:1, i pored toga što su fudbaleri Rome na tom susretu uputili neverovatnih 46 udaraca ka golu protivnika!
Na sreću, “Vučici” su se poklopili i svi ostali rezultati pa na kolo pre kraja apsolutno sve zavisi od šestoplasiranog tima na tabeli.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Roma briljirala u ovogodišnjem izdanju Lige konferencija, a najbolji pokazatelj za to je i plasman u veliko finale novoformiranog takmičenja gde će rimski klub ukrstiti koplja sa Fejnordom.
U polufinalu je ekipa koju sa klupe predvodi Žoze Murinjo u dvomeču bila bolja od Lestera, pošto je u Engleskoj bilo 1:1, dok je na “Olimpiku” duel između ova dva tima završen rezultatom 1:0, a jedini strelac na tom polufinalnom susretu bio je Tami Abraham koji igra fantastično ove sezone i njegovo dovođenje je bio pun pogodak.
Kada su izostanci u pitanju, Murinjo jedino neće moći da računa na povređenog Mhtarijana, ali je i pored toga veoma neizvesno sa kojim timom će zapravo na teren izaći portugalski stručnjak, pošto Romu već u sredu očekuje finale Lige konferencija, i za očekivati je da trener “Vučice” odmori neke od svojih najbitnijih fudbalera za ono što sledi za nekoliko dana.

Naš predlog

Svakako da će Murinjo promešati sastav s obzirom da Roma već u sredu igra finale Lige konferencija protiv Fejenorda, ali isto tako valja napomenuti da bi eventualni trijumf “Vučice” na ovom gostovanju Rimljanima i definitivno doneo plasman u Ligu Evrope, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.20.

Takođe, mišljenja smo da bi tim iz prestonica na ovom gostovanju mogao da postigne dva i više golova, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.