Tip dana: Mančester Siti – Aston Vila: Može li Stivi Dži da pokvari šampionsko slavlje Sitija i pomogne svom Liverpulu da dođe do titule?

U nedelju je fenomenalna ponuda za klađenje, a sigurno da će ovaj dan obeležiti poslednja kola u Premijer ligi, ali i u Seriji A.
Za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran na “Etihadu” u kom će Mančester Siti ugostiti Aston Vilu.
Meč između ove dve ekipe kao i svi ostali mečevi poslednjeg kola je zakazan za 17 časova.

Mančester Siti: “Građani” drže sve u svojim rukama!

Kako sada stvari stoje sva je prilika da će fudbaleri Mančester Sitija odbraniti titulu šampiona Engleske, pošto na kolo pre kraja popularni “građani” imaju bod viška u odnosu na drugoplasirani Liverpul.
U prošlom kolu je Siti propustio priliku da reši pitanje šampiona na dva kola pre kraja pošto je na gostovanju kod Vest Hema odigrano meč bez pobednika, pošto je na kraju bilo 2:2.
Prvo poluvreme bilo je košmarno po goste, pošto je Boven sa dva gola doneo velikih 2:0 za Vest Hem.Prvi gol postigao je u 24. minutu, a drugi u 45.
Siti je u drugom delu utakmice pokušao da dođe do potpunog preokreta, što im je umalo pošlo za nogom. Naime, samo četiri minuta igralo se u nastavku, kada je Griliš smanjio na 2:1.Rezultatsko poravnanje viđeno je u 69. minutu, kada je Kufal postigao autogol.
 U nastavku meča gledao se fudbal ispred jednog gola, onom na kojem je maestralno branio Fabijanski.Siti je najbolju priliku za potpuni preokret imao u 86. minutu meča, kada im je sudija Tejlor dosudio jedanaesterac. Ipak, Fabijanski je pročitao Mareza i odbranio udarac sa bele tačke, pa je ostalo 2:2, što nam je ponovo donelo neizvesnu borbu za titulu, i posle duže vremena odluka će pasti u poslednjem kolu.
Što se tiče nastupa izabranika Pepa Gvardiole u evropskim takmičenjima, “građani” se ponovo nisu umešali u borbu za “ušatog” trofeja, pošto je Mančester Siti eliminisani u polufinalu od Reala, iako je aktuelni šampion Engleske na samo nekoliko minuta do isteka regularnog toka susreta praktično sve držao u svojim rukama.
Međutim, onda su Madriđani za samo dva minuta postigli dva gola, izborili produžetak i na kraju potpuno zasluženo došli do prolaska u veliko finale.

Aston Vila: Stivi Dži će imati ogroman motiv!

Primarni cilj Aston Vile je i ovog puta bio ostanak u društvu najbojih, do čega je ekipe iz Birmingema i stigla, pa smo u poslednjih nekoliko kola videli i neke rasterećene mečeve ove ekipe.
U prošlom kolu su izabranici legendarnog Stivena Džerarda koji će sasvim sigurno učiniti sve da Siti ne osvoji šampionsku titulu, remizirali na svom terenu protiv Barnlija a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Gosti su u finišu prvog poluvremena došli do potpuno zasluženog vođstva, da bi tim iz Birmingema praktično odmah na startu drugog dela igre došao do izjednačenja, što se kasnije ispostavilo i konačnim rezultatom.
Kada su u pitanju partije na strani do sada je Aston Vila odigrala osamnaest susreta na strani i u tom periodu doživela samo jedan remi uz sedam trijumfa, ali i čak deset poraza.
Deluje da se izabranici Stivena Džerarda nisu baš ni na domaćem terenu proslavili s obzirom da su na devetnaest odigranih mečeva ostvarili šest trijumfa, pet remija i čak osam poraza.
Na poslednih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala klub iz Birmingema je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
Poslednji mešusobni meč između aktuelnog šampiona Engleske i Aston Vile je odigran početkom decembra, kada je bilo 1:2, ali moramo napomenuti da su “građani” dosta teže slavili nego što to pokazuje rezultat.
Za kraj, kada su izostanci u pitanju, legendarni Stivi Dži za ovaj duel neće moći da računa na Bailija i Martineza, kao i na Konsu i Hausa, ali je i bez svega toga Mančester Siti veliki favorit na ovom duelu poslednjeg kola, međutim, isto tako, kao što smo već napomenuli, bivši fudbaler Liverpula će učiniti sve da zagorča život četi Pepa Gvardiola, a veliko je pitanje da li će u tom i uspeti.

Naš predlog

Iako je sigurno da će Stiven Džerard učiniti sve da pomogne svom bivšem klubu mišljenja smo da će Siti ipak ovde bez većih problema odraditi posao, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.55.

Na poslednja dva međusobna susreta, Vila je uspela da postigne gol Mančester Sitiju i mišljenja smo da bi to slučaj mogao da bude i sada, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.

Za kraj, iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.