Tiket dana (ponedeljak, 23.05.2022.)

Tiket dana

U nedelju su i zvanično završene lige “petica” pa nas od ponedeljka očekuje dosta slabija ponuda nego što smo to navikli u poslednjih nekoliko meseci.
Ovoga puta smo za vas analizirali po jedan meč iz finskog i irskog šampionata, kao i jedan duel iz švedske druge lige.

Predložene kvote često se menjaju, a aktuelne su bile u trenutku pisanja teksta.

HIFK – Kups – 2 @ 1.50 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali dolazi nam iz finskog šampionata u kom će snage odmeriti ekipe HIFK-a i Kups-a.
Domaćin se nakon sedam odigranih mečeva nalazi na katastrofalnom poslednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje, iako je o tome možda rano i govoriti, HIFK je trenutno najozbiljniji kandidat da se na kraju prvenstva preseli u niži rang.
U prošlom kolu je ovaj tim u jednom sjajnom susretu na kom je viđeno čak četiri gola remizirao na gostovanju kod Inter Turkua, a taj meč je završen rezultatom 2:2.
U goste im dolazi Kups koji igra fantastično u uvodnom delu finskog šampionata o čemu nam najbolje svedoči i trenutno drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na vodeći Helsinki, ali i čak dva meča manje u odnosu na aktuelnog finskog šampiona.
Sećamo se da su upravo ove dve ekipe prošle sezone vodile veliku bitku za naslov prvaka Finske, i na kraju je HJK ipak odbranio titulu šampiona.
Ne treba biti previše pametan pa reći da je Kups veliki favorit na gostovanju kod HIFK-a koji ima ogromnih problema na startu šampionata, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozartbet pripremila koeficijent 1.50.

Sent Patrik – Bohimijan – 3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Drugi meč koji smo za vas ovog ponedeljka analizirali nam dolazi iz irske lige, a u pitanju je susret između Sent Patrika i Bohimijana.
Sent Patrik se u ovom trenutku nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Dandilk, a upravo to treće mesto i jeste primarni cilj Sent Patrika kada je ovaj šampionat u pitanju, pošto ta pozicija na kraju donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli doživeo neočekivani poraz na svom terenu od Šelburna, kada je bilo 1:2, a bio je to već šesti poraz u prvenstvu za Sent Patrik, a ukupno drugi na poslednjih pet susreta.
U goste im dolazi Bohimijan koji se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na svog današnjeg rivala, pa će ovo biti lepa prilika da se Bohimijan popne na četvrto mesto nas tabeli.
U prošlom kolu je inače ova simpatična ekipa odigrala jedan dobar meč na svom terenu protiv Sliga, a krajnji rezultat tog susreta bio je 2:1.
Na mečevima oba tima u poslednje vreme pada dosta golova i mišljenja smo da će to biti slučaj i večeras zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.90.

Halmštad – Bromapojkarna – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Poslednji susret koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz švedske druge lige, a u pitanju je meč između Halmštada i Bromapojkarne.
Fudbaleri Halmštada su na pravom putu da se vrate u najkvalitetniji rang švedskog fudbala s obzirom da se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Brage.
U dosadašnjem toku šampionata lider na tabeli je odigrao osam mečeva i ostvario čak šest trijumfa, uz jedan remi, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je Halmštad odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Estersa, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 1:4.
Što se tiče Bromapojkarne nakon osam odigranih mečeva se ovaj klub nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Esters, a poznato je da na kraju šampionata prva dva tima idu direktno u najkvalitetniji rang švedskog fudbala, dok će treći sreću morati da potraži u baražu.
Inače. Bromapojkarna je u prošlom kolu vezala četvrti meč bez poraza i to pošto je bez većih problema slavila na svom terenu protiv Estersunda, kada je bilo 4:1.
Oba tima igraju sjajno u poslednje vreme, ali ipak prednost dajemo lideru na tabeli i savetujemo vam da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 4.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.