Uz NAJVEĆE KVOTE NA SVETU isprati finale Lige konferencija i borbu za trofej Kupa Srbije – SAMO U MERIDIANU

Sezone u najjačim šampionatima širom Evrope nominalno jesu završene, ali to ne znači da nećemo imati prilike da gledamo kvalitetan fudbal preko radne nedelje.

Da sve bude kao po navici „potrudiće“ se doigravanja u nekoliko interesantnih liga, borba za „najmlađi“ evropski trofej, finale Kupa Srbije, ali i najveća ponuda kvota koju možete pronaći samo u Meridianu.

Osim što je sinonim za najveće kvote, kladionica Meridian svim novim igračima donosi bonus za online kladjenje – registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate 500 DINARA BEZ USLOVA!

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Bonus za online kladjenje možete iskoristiti već danas, a evo i kako:

EKSELSIOR – DEN HAG, utorak 20.00

Tipovi i kvote: kec 2.10, iks 3.70, dvojka 3.10

Ostalo je još samo jedno mesto koje naredne godine vodi u najviši rang holandskog fudbala. U dosadašnjem razigravanju Ekselsior i Den Hag su pokazali najviše, ali prolaz može ostvariti samo jedan tim. Pobednik će biti odlučen nakon dva meča, što znači da već u prvom mora biti ostvarena kapitalna prednost. Ko je vaš favorit?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.55

ROMA – FEJNORD, sreda 21.00

Tipovi i kvote: kec 2.35, iks 3.40, dvojka 3.10

Još jedno veliko evropsko finale je pred nama. Ovoga puta, nešto drugačije – prvenstveno zbog činjenice da ćemo premijerno dobiti šampiona Lige konferencija. Do borbe za trofej potpuno zasluženo su stigli fudbaleri Rome i Fejnorda. Holandski tim je u dosadašnjem delu takmičenja pokazao najatraktivniji fudbal, dok je italijanska „vučica“ na čelu sa Žoze Murinjom u prepoznatljivom stilu stigla do finalne runde. Ostaje da se vidi da li će portugalski trenerski mag objediniti tri najznačajnije fudbalske titule na Starom kontinentu ili će pobediti lepršava igra holandskog velikana.

Predlog za igru: 1&0-3

Kvota u Meridianu: 3.35

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

OKSER – SENT ETJEN, četvrtak 19.00

Tipovi i kvote: kec 2.55, iks 3.10, dvojka 2.95

Da li će jedan od dva najtrofejnija tima u Francuskoj ispasti u drugi rang takmičenja? Nakon jedne izuzetno loše sezone, zeleno-beli moraju da se vade u doigravanju. Protivnik je Okser koji ima veliki motiv da se vrati u elitu, a sve će stati u samo dva meča. Kome vi dajte prednost?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.90

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN, četvrtak 18.00

Tipovi i kvote: kec 2.20, isk 3.15, dvojka 3.90

I za kraj, poslastica sa domaćeg terena. U četvrtak nas od 18 časova očekuje finale Kupa Srbije, a u njemu dobro poznati rivali – Crvena zvezda i Partizan. Crveno-beli su za vikend proslavili petu titulu u nizu, a ukupno 33. Nema sumnje da će ekipa Dejana Stankovića na krilima ovog uspeha, želeti da “overi” duplu krunu, ali isto tako na velikom izazovu biće crno-beli i trener Aleksandar Stanojević koji ima i poslednju priliku u sezoni da pokaže da li je ekipa iz Humske bolja od večitog rivala.

Predlog za igru: 0-2

Kvota u Meridianu: 2.10

Kompletnu sportsku ponudu pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.