Tiket dana (utorak, 24.05.2022.)

Tiket dana

U utorak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč holandskog plej-ofa, potom jedan susret iz Kopa Libertadoresa, kao i baraž meč za ulazak, odnosno opstanak u francusku Ligu 2.
Kvote koje smo predložili su u trenutku pisanja teksta bile aktuelne.

Santos – Banfild – 3+ @ 2.05 u Mozzartbet

Posle duže vremena za vas smo u dnevnom tiketu analizirali jedan meč iz južno-američkog fudbala, a ovog puta je pao na susret poslednjeg kola grupne faze Kopa Sudamerikane u kom će Santos na svom terenu ugostiti Banfild.
Domaćin je na pravom putu da obezbedi plasman u nokaut fazu pošto se brazilski klub nalazi na prvom mestu na tabeli i kolo pre kraja ima dva boda viška u odnosu na čilenasku Kaleru koju je između ostalog i savladao u prošlom kolu sa 1:0.
Sa druge strane, Banfild je nažalost izgubio sve šanse da se domogne plasmana u doigravanje, pošto ja argentinska ekipa u dosadašnjem toku drugog po kvalitetu južno-američkog klupskog takmičenja ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Banfild remizirao na svom terenu protiv Katolika, a taj meč je završen rezultatom 1:1, što je bio prvi remi ove ekipe na domaćem terenu, koja je pored toga na svom stadionu ostvarila jedan trijumf i doživela poraz.
Svakako da je Santos veliki favorit na ovom duelu koji će nam po našem mišljenju pored jedinice doneti i dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Ekselsior – Den Hag – 1 @ 2.10 u Mozzartbet

Utorak nam donosi i prvi meč finala plej-ofa za ulazak u holandsko prvenstvo u kom će Ekselsior na svom terenu ugostiti Den Hag.
Ekselsior je regularni deo šampionata završio na šestom mestu na tabeli a utisak je da je ova ekipa mogla da se umeša i u borbu za direktan plasman u najkvalitetniji rang holandskog fudbala, međutim, kada je to bilo najpotrebnije ovaj tim je vezao nekoliko mečeva bez trijumfa i na kraju je morao preko baraža da potraži put ka svom primarnom cilju.
U četvrtfinalu je ovaj tim bio bolji od Rode, a u polufinalu od Heraklesa, koga je pobedio oba puta, pa ga sada očekuje finalni dvomeč sa Den Hagom.
Što se Den Haga tiče, ova ekipa je regularni deo prvenstva završila na četvrtom mestu na tabeli i to uprkos ogromnim finansijskim problemima koji su zadesili ovaj tim.
U baražu je Den Hag ostvario sva četiri trijumfa i u veoma lepom raspoloženju očekuje ovaj duel sa Ekselsiorom.
Ne treba zaboraviti da Ekselsior igra dosta dobre partije na domaćem terenu, a kada je ovaj dvomeč u pitanju mišljenja smo da će oba tima slaviti na domaćem terenu pa vam zato i sada savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Viljfranš – Keviji – X2 @ 1.65 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz Francuske gde će Viljfranš i Keviji odlučivati o poslednjem učesniku Lige 2 za narednu sezonu.
Viljfranš je regularni deo prvenstva završio na trećem mestu na tabeli i veoma lako se moglo desiti da ova simpatična ekipa izbori direktan plasman u Ligu 2, pošto je na kraju ovaj tim imao samo bod manjka od Ansija, koji je došao do direktnog plasmana u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala.
U poslednjem kolu regularnog šampionata, Viljfranš je ostvario ubedljiv trijumf na svom terenu protiv Burga, a taj meč je završen rezultatom 4:1.
U goste im dolazi Keviji koji je na kraju Lige 2 zauzeo osamnaesto mesto na tabeli koje znači i baraž meč sa trećeplasiranim timom iz treće lige za opstanak.
Kada se sve sabere i oduzme, više od Kevija se nije ni očekivalo, međutim vrlo lako se moglo desiti da ovu ekipu i naredne sezone gledamo u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, međutim kada je to bilo najpotrebnije ovaj tim je doživeo dva vezana neuspeha što je Rodez umeo da iskoristi i sa tri vezana trijumfa pretekne Keviji na tabeli i obezbedi opstanak.
Iako je Viljfranš na jedan sjajan način priveo kraju regularni deo prvenstva, mišljenja smo da će se gosti odlučiti za jedan defanzivan pristup koji će im po našem mišljenju doneti makar nerešen ishod, zbog čega vam hrabro predlažemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je Mozzartbet pripremio koeficijent 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.