Tip dana: Mirandes – Fuenlabrada: Od oba tima smo daleko više očekivali ove sezone!

U petak je poprilično slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali prvi meč poslednjeg kola španske Segunde u kom će Mirandes na svom terenu ugostiti Fuenlabradu.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.

Mirandes: Da li je Mirandes mogao više?

Mirandes je u ovu sezonu ušao sa velikim očekivanjima, međutim od svega toga nije bilo ništa pošto je ova ekipa šampionat završila u donjem delu tabele, preciznije na petnaestoj poziciji.
Ipak, deluje da je najbitnije to što ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, iako nije sve teklo po planu.
Na poslednjih pet mečeva Mirandes je ostvario samo jedan trijumf, uz čak četiri poraza od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je petnaestoplasirana ekipa na tabeli doživela očekivani poraz na gostovanju kod petoplasirane Đenove, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Bio je to ukupno trinaesti poraz za Mirandes na strani koji je pored toga van svog terena ostvario samo tri trijumfa i pet remija.
Međutim, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, petnaestoplasirani tim na tabeli u poslednje vreme igra sjajno na svom terenu, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva na svom stadionu ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, i sigurno je da je to glavni razlog zbog kog ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala.
Generalno, u dosadašnjem toku šampionata Mirandes je ostvario jedanaest trijumfa na svom terenu, samo dva remija uz čak sedam poraza.
U prvom delu sezone su Mirandes i Fuenlabrada odigrali jedan ne preterano zanimljiv duel u kom nije bilo pobednika, pošto je na kraju meč između ove dve ekipe završen rezultatom 1:1.
Za kraj, zanimljivo je da na pet poslednjih međusobnih mečeva Mirandes ne zna za poraz u međusobnim okršajima sa Fuenlabradom, a deluje da će se ta serija i produžiti.

Fuenlabrada: Da li selidba u niži rang mogla da se izbegne?

Nažalost, nakon dve poprilično uspešne sezone u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala, Fuenlabradu ćemo naredne sezone gledati u trećoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i poražavajuće zvuči podatak da Fuenlabrada trenutno ima čak dvanaest bodova manjka u odnosu na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
Nije ova ekipa toliko loše započela ovaj šampionat, međutim kako je vreme prolazilo tako je i ovaj tim pružao sve slabije partije, pa otuda i ne treba previše da začudi ova selidba u treći po kvalitetu rang španskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva pretposlednja ekipa na tabeli je ostvarila jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Fuenlabrada ruku na srce odigrala jedan porpilično dobar meč na svom terenu i remizirala sa favorizovanim Hihonom, a taj duel je završen bez golova, ali i bez previše šansi za postizanje istih.
Pre toga je ova simpatična ekipa odigrala jedan od svojih najboljih mečeva u ovogodišnjem izdanju Segunde i slavila na gostovanju kod Luga, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu, do sada je novi trećeligaš odigrao dvadeset mečeva na strani i ostvario samo dva trijumfa, pet remija i čak trinaest poraza, što je zaista previše, pa otuda i ne treba da začudi selidba u niži rang.
Kao što smo već napomenuli, na poslednjih pet međusobnih mečeva sa Mirandesom fudbaleri Fuenlabrade ne znaju za trijumf, a kako sada stvari stoje veoma je teško da će se to desiti i ovog puta, pogotovu što domaćin želi da na jedan lep način završi ovaj šampionat.

Naš predlog

Mirandes igra zaista dobro na svom terenu u poslednje vreme i sigurno je da će ovaj tim učiniti sve da se od svojih navijača oprosti pobedom, pa vam iz tog razloga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.95.

Ni jedni ni drugi nemaju šta da izgube, pa se vrlo lako može desiti da ovo bude jedan poprilično efikasan duel zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.