Tiket dana (petak, 27.05.2022)

Tiket dana

Ovog petka je nešto slabija ponuda za klađenje nego što smo inače navikli, pa smo zbog toga za vas bili primorani da analiziramo samo dva meča.
U pitanju je jedan duel brazilske Serije B, ali i jedan meč iz irskog šampionata.
Podsećamo vas da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Tombense – Baija – 2 @ 2.20 u Mozzartbet

Brazilska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tombensea i Baije.
Tombense se nakon osam odigranih kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, pošto je ova na osam odigranih mečeva osvojila samo šest bodova, i to svih šest nakon remija, što znači da “fenjeraš” još uvek nema nijednu pobedu na svom kontu.
U prošlom kolu je Tombense poražen na gostovanju kod Bruskea, a taj meč je završen rezultatom 1:0, uz podatak da je to bio drugi poraz Tombensea na strani.
Što se tiče domaćeg terena, do sada je ovaj tim odigrao četiri meča kao domaćin i isto toliko puta remizirao, a ono što je veoma zanimljivo je da je sva četiri puta rezultat bio 1:1.
U goste “fenjerašu” ovog puta dolazi Baija koja je rešena da se ekspresno vrati u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, i kako sada stvari stoje deluje da će se to verovatno i desiti, iako je naravno još uvek pričati o tim prognozama.
Trenutno se Baija nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kruzeiro.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv nimalo naivne Ponte Prete, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Mišljenja smo da će Baija nastaviti sa sjajnim partijama što neće biti preterano težak zadatak u gostima kod Tombensea koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih ekipa, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.20.

Dablin – Slajgo – 4+ @ 3.15 u Mozzartbet

Drugi, ujedno i poslednji meč koji smo za vas ovog puta analizirali u dnevnom tiketu nam dolazi iz irskog šampionata, u kom će Dablin na svom terenu ugostiti Slajgo.
Svakako da smo dosta više očekvivali od tima iz prstonice Irske, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje deluje da je Dablin najozbiljniji kandidat da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang irskog fudbala.
Do sada je “fenjeraš” odigrao sedamnaest mečeva u šampionatu i ostvario samo jedan trijumf, pet remija i čak jedanaest poraza pa otuda i ne treba da začudi što se tim iz prestonice Irske nalazi tu gde se nalazi.
U prošlom kolu je Dablin odigrao još jedan poprilično loš meč na gostovanju od Šelburna u kom je domaća ekipa slavila sa 2:0.
U goste poslednjeplasiranom timu na tabeli ovog puta dolazi Slajgo koji pruža poprilično promenljive partije u ovogodišnjem izdanju irskog šampionata.
Naime, trenuno se Roversi nalaze na petom mestu na tabeli, a treba istaći da je ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza pa se u ovom trenutku Slajgo nalazi na petom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Dandilk, a upravo to treće mesto i jeste primarni cilj ove ekipe pošto ono donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U prošlom kolu je Slajgo konačno odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na svom terenu protiv Deri Sitija, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Sve ukazuje na to da bi ovo mogao da bude jedan meč sa baš dosta golova zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 3.15.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.