NEMA DILEME GDE MOŽETE PRONAĆI NAJVEĆE KVOTE: Liga nacija se najbolje prati uz vrhunsku ponudu u Meridianu!

Završena je klupska fudbalska sezona, barem ona takmičenja koja su interesantna široj javnosti, ali daleko od toga da nećemo imati šta da gledamo ove nedelje što se tiče najvažnije sporedne stvari na svetu.

Od srede počinje novo izdanje Lige nacija koje predstavlja idealno zagrevanje za sve ono što će se dogoditi krajem godine na Mundijalu u Kataru.

Na programu će tako biti veliki broj kvalitetnih mečeva, svoj nastup zabeležiće i reprezentacija Srbije, ali pre nego što krenomo na detaljniji opis najjače ponude u regionu imamo jedno veoma važno obaveštenje.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Za sve one koji još uvek ne znaju, kladionica Meridian je pripremila impresivno iznenađenje za svoje nove korisnike.

Sve je tako jednostavno, samo je potrebno da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, jer na taj način kao poklon dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Kada postanete deo Meridianove porodice i zgrabite ovaj fenomenalan poklon sledi pregled najjačih kvota koje možete pronaći na proverenom mestu – meridianbet.rs.

Daćemo vam malu pomoć…

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

POLJSKA – VELS, sreda 18.00

Tipovi i kvote: kec 1.75, iks 3.25, dvojka 4.20

Novo izdanje Lige nacija nije moglo bolje da počne. Na samom startu imamo duel dva tima koji može dobrano da se iskoristi, kada pričamo o najboljoj sportskoj ponudi na Balkanu. Selekcije Poljske i Velsa su u stanju da prikažu interesantan fudbal, sa puno preokreta, zato dobro obratite pažnju na pomenuti meč.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu 1.95

ČEŠKA REPUBLIKA – ŠVAJCARSKA, četvrtak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.80, iks 3.05, dvojka 2.30

Nakon zagrevanja koje je zakazano za sredu, u četvrtak ćemo imati priliku da odgledamo 11 fantastičnih mečeva. Seriju spektakluranih utakmica otvara duel između Češke i Švajcarske u okviru grupe 4 Lige A. Taj susret može da ima dvostruku vrednost za navijače u Srbiji. Ne samo da će biti obuhvaćen najboljom mogućom ponudom u kladionici Meridian, nego ćemo imati prilike da vidimo u kakvom je stanju protivnik „orlova“ šest meseci pre početka Svetskog prvenstva u Kataru.

Predlog za igru: Švajcarska dej prvi gol

Kvota u Meridianu: 1.90

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

ŠPANIJA – PORTUGAL, četvrtak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.15, iks 3.05, dvojka 3.05

U istoj grupi sa Češkom i Švajcarskom smešteni su velikani poput Španije i Portugala, što znači da ćemo u prvom kolu imati prilike da vidimo derbi Pirinejskog poluostrva. Sudeći prema proceni bukmejkera kladionice Meridian, Španija je blagi favorit, ali sve se briše kada igrači izađu na teren, samo je važno kakav će rezultat biti nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Predlog za igru: 3+

Kvota u Meridianu: 2.10

SRBIJA – NORVEŠKA, četvrtak 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.15, iks 2.90, dvojka 3.10

Svoju premijeru u grupi B Lige nacija imaće i reprezentacija Srbije. Naša selekcija duelom protiv Norveške počinje pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu. Deluje da je protivnik po meri, a samo ostaje da vidimo koliko „orlovi“ mogu u ovom trenuntku. Verujte nam, takav meč se najbolje prati uz najjaču ponudu koju možete pronaći na meridianbet.rs.

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 2.85

*Napomena: kvote su podložne promenama

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.   

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.