PONUDA JE VRHUNSKA: Pogledajte kakav vas miks očekuje u Meridianu!

Vikend poslastica u Meridianu!

Kladionica Meridian je prepoznatljiva po vrhunskim takmičenjima, najjačim kvotama, ali i fenomenalnim kombinacijama koje oduševljavaju verne korisnike.

Naravno, tu je najbolja sportska ponuda na Balkanu koju možete pronaći za Ligu nacija, ali i jedno dvostruko iznenađenje.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs i da se prepustite uživanju. 

Da, dobro ste pročitali…

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs dobija poklon BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD za online i uzivo kladjenje. Ali, to nije sve.

Otvaranjem korisničkog naloga stičete pravo da učestvujete u takmičenju koje na kraju može da vam donese nagradu kao što je iPhone 13. Potrebno je samo da do 30. juna odigrate najviše tiketa sa minimalnom uplatom od 100 RSD i ovaj brutalni mobilni telefon će biti vaš!

A kada uradite sve što je do vas, onda sledi pregled najjače sportske ponude, kako bi se otvorila mogućnost za jedan fenomenalan vikend tiket.

U nastavku i male pomoći…

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

ENGLESKA – ITALIJA, subota 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.75, iks 3.35, dvojka 4.20

Pred nama je repriza finala Evropskog prvenstva iz 2021. godine. Kao i tada, Englezi su favorit, isključivo zbog domaćeg terena. Ali, kada pogledamo trenutnu formu, možemo zaključiti da „azuri“ imaju svoje šanse.

Na koga vi tipujete u ovom evropskom klasiku?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.95

VELS – BELGIJA, subota 20.45

Tipovi i kvote: kec 3.65, iks 3.25, dvojka 2.05

Sve je iznenadio ubedljiv poraz Belgije u prvom kolu, a onda su „crveni đavoli“ zaigrali na prepoznatljivom nivou. Deklasirana je Poljska rezultatom 6:1 i Belgija je ponovo dobila status jedne od najboljih selekcija na Starom kontinentu.

Sada na red dolazi duel sa Velsom, koji nemaju objektivne šanse da se takmiče sa Belgijancima, ali uvek treba ostaviti prostora, u fudbalu je sve moguće.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.85

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

SLOVENIJA – SRBIJA, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 3.65, iks 3.25, dvojka 2.05

Reprezentacija Srbije nastavlja svoj pohod u Ligi nacija. Naša selekcija je nakon serije od tri teške utakmice, pred „zatvaranjem“ ciklusa, što znači da je idealno vreme za pobedu kako bi se zadržala dobra atmosfera oko nacionalnog tima.

Nemamo mnogo lepih sećanja iz prošlosti kada je reč o fudbalskom gostovanju u Sloveniji, red je da se tradicija malo promeni. Šta vi mislite?

Predlog za igru: 2&2+

Kvota u Meridianu: 2.70

ŠPANIJA – ČEŠKA REPUBLIKA, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.40, iks 4.30, dvojka 7.40

Kako to biva sa favoritima u tekućoj Ligi nacija i Španija je napravila seriju neočekivanih rezultata. „Crvena furija“ još uvek ne zna za kontinuitet dobirh igara, a sada dočekuje ekipu sa kojom je remizirala u drugom kolu.

Da li će Španci uspeti da se povežu na domaćem terenu protiv neugodnih Čeha?

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 2.20

PREUZMI BONUS UZ IZNENAĐENJE – 500 RSD + iPhone 13

ŠVAJCARSKA – PORTUGAL, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 3.30, iks 3.20, dvojka 2.00

U prvom duelu dva tima, samo je Portugal postojao na terenu. Nekadašnji prvak Evrope demolirao je Švajcarsku na domaćem igralištu rezultatom 4:0, što nam ostavlja prostor da u „revanšu“ vidimo reakciju.

Da li će Švajcarci pokazati drugo lice, ili će Portugal ponovo doći do laganog trijumfa?

Predlog za igru: 2-2

Kvota u Meridianu: 3.25

*Napomena: kvote su podložne promenama

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.